TOP 10 savaitės perkamiausių: šluojamas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, itin populiarus automatinis multimetras su elektros laidų aptikimu ir prie suktuko tvirtinamas laidų sukiklis (Video, 2019 m. 6 savaitė)  (1)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“

- Skaitmeninis, automatinis multimetras „Apexel ET8103“

- Robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“

- Automatinis laidų sukiklis „Automatic Safety Wire Twister for Electrical Drill“

- 1 TB talpos išorinis HDD diskas „Eaget Y200“

- Akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

- Termosas su temperatūros rodymu „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

- Drožtukas, kuris gali nusmailinti metalinių strypų galus - „External Deburring Chamfering Grinding Tool“

- Daugiafunkcinis automobilio FM moduliatorius „Onever FM C7“

- Išmaniojo telefono laikiklis su automatiniu telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“

13.27€ | 19 % nuolaida„Alfawise CK W355“ specifikacijos, atsiliepimai

Pats perkamiausias šios savaitės įrenginys iš Kinijos turgelio - „Alfawise CK W355“. Tai šiuolaikiškas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kompaktiškų korpuso matmenų (9 x 9 x 7,5 cm) ir ilgai laikančios baterijos. Be to, šis kraujospūdžio matuoklis turi didelį LCD ekraną ir mygtukus, yra įkraunamas nuo išorinės baterijos ir gali atsiminti iki 90 paskutinių matavimo rezultatų.

Šis kraujospūdžio matuoklis yra itin tikslus ir taip pat savo vidinėje atmintyje gali saugoti net 90 paskutinių atliktų matavimų. Dideliu privalumu laikau ir didelį LCD ekraną, kuriame kraujospūdžio matavimo rezultatus lengvai įžiūrės net ir senesni žmonės. Man taip pat patinka, kad „Alfawise CK W355“ gali kraujospūdžio matavimo rezultatą automatiškai pasakyti žodžiu. (William)

Nauji įspūdžiai, stresas, naujas maistas gali greitai padidinti kraujo spaudimą, tad žinoti situaciją ir į ją reguoti labai pravartu. Ir pagal mobilumo bei kainos aspektą sau lygių konkurentų šiuo metu beveik neturi „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis.

Šio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenys siekia vos 9 x 9 x 7,5 cm, o svoris neviršija nei 122 gramų. Be to, „Alfawise CK W355“ matavimo metu yra dedamas ant riešo. Toks matavimo būdas yra kur kas patogesnis dėl tos priežasties, nes visas kraujospūdžio matuoklio reikiamas dalis leidžia sutalpinti vienoje konstrukcijoje. Tuo tarpu senesnės kartos kraujo spaudimo matuoklius dažniausiai sudaro trys atskiros dalys.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise CK W355“ taip pat turi vidinę atmintį. Joje gali būti saugoma net 90 paskutinių matavimo rezultatų. Įdomu ir tai, kad vidinėje atmintyje matavimo rezultatus gali saugoti du skirtingi šeimos nariai. Trumpai tariant, „Alfawise CK W355“ gali sugrupuoti matavimo rezultatus į dvi atskiras grupes, todėl keleto paskutinių mėnesių kraujospūdžio matavimo rezultatus tuo pačiu metu atskirai gali sekti du žmonės.

„Alfawise CK W355“ teigiamai vertinimas yra ir dėl didelio LCD ekrano, kuriame matavimo rezultatus lengvai gali įžiūrėti tiek jaunesni, tiek senesni žmonės. Lygiai tas pats galioja ir kraujospūdžio matuoklio korpuse integruotiems mygtukams. Jie yra pakankamai dideli, todėl jais patogu naudotis yra visiems be išimties.

Šiuo atveju nori pridėti dar ir tai, kad „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis geba automatiškai žodžiu pasakyti atlikto matavimo rezultatus. Vis dėlto ši funkcija greičiausiai bus naudinga tik jaunesnės kartos atstovas, nes „Alfawise CK W355“ matavimus žodžiu gali pasakyti tik anglų kalba.

Galiausiai „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali būti įkraunamas tiesiog iš išorinės baterijos. Toks sprendimas itin patiks keliaujantiems, nes leis šį kraujo spaudimo matuoklį kelionėse įkrauti tiesiog naudojant įprastą kelioninį išmaniojo telefono USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Kraujospūdžio matavimo ribos: 40 – 260 mmHg.
  • Pulso matavimo ribos: 40 – 180 dūžių/min.
  • Tikslumas: klaidų santykis mažesnis nei 3 mmHg.
  • Maitinimas: naudoja integruotos įkraunamos baterijos resursus.
  • Papildomos funkcijos: gali pasakyti matavimo rezultatus anglų kalba; turi didelį LCD ekraną; gali būti įkrautas nuo išorinės baterijos; turi vidinę atmintį, kurioje gali būti saugoma 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 9 x 7,5 cm; 122 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.27€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Dabar parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 13.27€ kaina yra mažiausia šio kraujospūdžio matuoklio kainų istorijoje:

2. Skaitmeninis, automatinis multimetras „Apexel ET8103“

17.70€ | 66 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“17.70€.
  • Dabar parduodamas su 66 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 17.70€ kaina yra mažiausia šio skaitmeninio multimetro kainų istorijoje:

3. Robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“

138.94€ | 16 % nuolaida | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin geru kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (546 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje - 257.99€.
  • „Gearbest“138.94€
  • Iš Kinijos sandėlio, siuntimas registruotu paštu už 4.25€.

4. Automatinis laidų sukiklis „Automatic Safety Wire Twister for Electrical Drill“

5.54€ 

Tai – specialus įrankis susukti atviriems laidams. Vedžiojant elektros instaliaciją anksčiau ar vėliau tenka sudaryti skirtingų laidų jungtį. Ji turi būti ne tik gerai apsaugota, bet ir mechaniškai tvirta. Tam ir skirtas šis elektrinio suktuvo priedas.

Šis įrankis gali greitai ir lengvai susukti 2,3, 4 ar 5 laidus. Sudaroma mechaniškai tvirta ir tvarkinga jungtis, kurią belieka izoliuoti. Pats įrankis yra lengvai naudojamas su praktiškai bet kokiu elektriniu suktuvu. Štai kaip atrodo šio įrankio veikimo principas:

Naudojimas yra labai paprastas – į šį įrankį tereikia įstatyti atvirus laido galus kaip parodyta instrukcijoje, ir juos susukti. Svarbu, kad laisvas laidų galas būtų prilaikomas – taip susukta jungtis bus tvarkingesnė. Pats įrankis yra cinkuotas, todėl yra atsparus korozijai.

Dabartinė 5.54€ kaina yra mažiausia šio automatinio laidų sukiklio kainų istorijoje:

5. 1 TB talpos išorinis HDD diskas „Eaget Y200“

70.80€ | 12 % nuolaida | „Eaget Y200“ specifikacijos

„Eaget Y200“ – tai šiuolaikinis 2,5 colių dydžio 1 TB talpos išorinis HDD diskas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes prieigą prie duomenų užtikrina ne tik per standartinė USB 3.0 jungtį, bet taip pat ir per internetinę duomenų perdavimo jungtį RJ-45. Šis išorinis kietasis diskas dar gali pasigirti duomenų šifravimo funkcionalumu, kompaktišku korpusu bei lanksčiomis valdymo galimybėmis naudojant taikomąją išmaniojo telefono programą.

„Eaget Y200“ esant reikalui galima naudoti kaip įprastą 2,5 colių dydžio išorinį HDD diską. Vis dėlto, norime atkreipti dėmesį, jog „Eaget Y200“ taip pat turi RJ-45 jungtį. Tai reiškia, kad šį išorinį HDD tipo diską taip pat galite prijungti prie kompiuterinio namų tinklo.

Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia pasiekti „Eaget Y200“ esantį turinį nuotoliniu būdu iš bet kurio kito prie namų kompiuterinio tinklo prijungto įrenginio (televizoriaus, kompiuterio, išmaniojo telefono). Kitaip sakant, priešingai nei paprastus išorinius HDD diskus, „Eaget Y200“ nešiotis kartus su savimi tikrai nėra būtina.

Papildomą pranašumą šiam naujos kartos išoriniam HDD diskui suteikia išmaniojo telefono taikomoji programa. Jos pagalba galėsite lengvai peržiūrėti ne tik esamas „Eaget Y200“ laikomas rinkmenas, bet ir įkelti naujus dokumentus ar nuotraukas, o esant būtinybei, jas taip pat galėsite lengvai ištrinti. Be to, šios taikomosios programos pagalba dar galėsite ir nuotoliniu būdu peržiūrėti „Eaget Y200“ laikomus įrašus tiesiog išmaniojo telefono ekrane.

Galiausiai norisi pridėti dar tai, kad gamintojas atitinkamai pasirūpino ir „Eaget Y200“ saugumu, jeigu nuspręstumėte šį išorinį HDD diską nešiotis kartus su savimi. „Eaget Y200“ gali pasigirti 64 bitų šifravimo algoritmu, kuris rinkmenas diske geba užšifruoti vos per 3 sekundes. Žinoma, tenka sutikti, kad 64 bitų šifravimo algoritmas nėra maksimaliai saugus, tačiau tikrai pakankamas tuo atveju, kai norima turėti maksimaliai gerą spartos bei saugos balansą tiems skaitmeniniams duomenimis, kuriuos reikia pasiekti greitai ir santykinai dažnai.

Trumpai:

  • Talpa: 1 TB.
  • Disko tipas: HDD.
  • Disko dydis: 2,5 colių.
  • Jungtys: USB 3.0, RJ-45.
  • Papildomos funkcijos: duomenų šifravimas; gali būti valdomas išmaniojo telefono taikomąja programa; galimybė tiesiogiai prijungti prie kompiuterinio tinklo naudojant RJ-45 jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 13,5 x 8,02 x 1,7 cm; 175 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • „Gearbest“70.80 €.
  • Dabar parduodamas su 12 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • „AliExpress“nuo 86,30 iki 118,67 €.

Dabartinė 70.80€ kaina yra mažiausia šio išorinio disko kainų istorijoje:

6. Akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

37.17€ | 6 % nuolaida | „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai - akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“, skirta padangų, kamuolių, balionų ir kitų pripučiamų daiktų pripildymui oru. Maksimalus šios pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai, todėl ji yra išties universali. Naudotis ja yra labai paprasta - tereikia nustatyti norimą slėgį ir nuspausti mygtuką. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra reikalingi priedai, o pati pompa veikia pakankamai greitai.

Pirkau šią pompą, nes ją rekomendavo mano draugas. Ji tikrai puiki. Net nemaniau, kad ši elektrinė pompa gali būti tokia galinga. Vieno įkrovimo pakanka labai ilgam laikui – tai labai patogu. Turi priedus padangoms ir įvairiems kamuoliams. Šis įrankis palengvina man gyvenimą. (Cindy)

Iš tiesų, šis naudingas daiktas apskritai nyksta iš automobilių gamintojų planų. Dabar nauji automobiliai dažnai yra aprūpinami tik kompresoriais ir padangų remonto rinkiniais. Šie kompresoriai naudoja automobilio elektros sistemos tiekiamą energiją, o ir veikia ne visada. Todėl geriau turėti savo akumuliatorinį įrankį, kurį galima greitai įkrauti namie.

Ši akumuliatorinė pompa savo ABS plastiko korpuse slepia 2200 mAh bateriją, kurios pakaks ne vienai padangai pripūsti. Pakuotėje rasite kelis antgalius – šis prietaisas tinka ne tik automobilių padangoms. Gerai tai, kad gale yra nedidelis ekranas, kuris leidžia tiksliai nustatyti norimą slėgį.

Galite pasirinkti norimą slėgio matavimo vienetą (daugelis pasirinks barus, tačiau yra galimybė rinktis ir kilopaskalius, svarus kvadratiniame colyje ir kitus vienetus). Tuomet ekrane nustatykite norimą slėgį ir pompa pati išsijungs, kai jį pasieks. Maksimalus šios mažos pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai.

Ši pompa padės pripūsti ne tik automobilių, bet ir dviračių padangas, įvairius kamuolius, čiužinius ir kitus oru pripildomus daiktus – pakuotėje rasite tam reikalingus antgalius. Ši pompa per minutę gali perleisti net 25 litrus oro, todėl veikia labai greitai. Tamsiuoju paros metu padės ir tai, kad priekyje šis įrenginys turi LED žibintą, o ir valdymo ekranas bei mygtukai yra apšviesti.

Tai yra vienas iš tų įrenginių, kuris gali mėnesius pragulėti nenaudojamas, tačiau kartais labai praverčia. Gerai ir tai, kad ši pompa yra pakankamai maža, lengva ir patogi, todėl ją nesunku pasiimti su savimi, ji neužima daug vietos. Visą tai vertina ir jos pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (72 vertinimai)
  • Tipas: universali akumuliatorinė pompa.
  • Paskirtis: automobilių ir dviračių padangų bei kamuolių pripūtimas.
  • Galia: 120 W.
  • Našumas: 25 l/min.
  • Maksimalus slėgis: 10,3 barai.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Ypatingos savybės: matavimo vienetų pasirinkimas, maksimalaus slėgio nustatymas, LED šviesa.
  • Išmatavimai ir svoris: 23,00 x 18,00 x 6,70 cm, 722 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 37.17€.
  • 6 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

7. Termosas su temperatūros rodymu „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

26.55€ | 41 % nuolaida | 4.66 balai iš 5 (374 vertinimai)

Tai - stilingas 430 ml talpos termosas, pat perkamiausias iš visų Kinijoje siūlomų termosų. Labiausiai jis išsiskiria temperatūros rodymu ir dizainu - riestas korpusas atrodo moderniai, tačiau kartu yra ir labai patogus laikyti, o dirbtinės odos dirželis yra ne tik praktiška, bet ir naudinga detalė. Siūloma rinktis iš dviejų spalvų - pilkos ir baltos.

Šis termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jį dengia plastiko danga. Jis yra pritaikytas gėrimui tiesiai iš šio indo - jis neturi puodelio, bet jo jam ir nereikia. Šis termosas ilgai išlaikys tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą, tačiau įdomiausia tai, kad jis naudoja CR2032 bateriją.

Įprastai paprasti termosai baterijų nenaudoja. Šiam CR2032 elementas yra reikalingas tikrai ne temperatūrai palaikyti, o jai išmatuoti. Tereikia apversti termosą su gėrimu ir jį šiek tiek pakratyti - temperatūra bus rodoma ekrane maždaug 1 % tikslumu.

Šis stilingas termosas yra lengvas, patogus nešioti ir pakankamai funkcionalus.

Pirkėjų atsiliepimai apie temperatūros išlaikymą:

  • 90°C vandens temperatūra nukrito iki 53°C per maždaug 5 valandas (Michal)
  • 85°C vandens temperatūra nukrito iki 45°C per maždaug 11 valandų (Rachid AL KAYAT)

8. Drožtukas, kuris gali nusmailinti metalinių strypų galus - „External Deburring Chamfering Grinding Tool“

4.38€ | 31 % nuolaida | 4.58 balai iš 5 (12 vertinimai)

Tai – freza metalui. Ji tarsi drožtukas gali nusmailinti metalinių strypų galus. Šis įrankis gali pašalinti po kalimo atsiradusį išplatėjimą ar kitus defektus.

Defektų šalinimas itin svarbus varžtų atveju – kitaip neįmanoma užsukti veržlės. Ši freza gali išspręsti šią problemą per kelias sekundes. Jos kotas yra vos 7 mm dydžio, todėl šis įrankis tinka daugeliui elektrinių suktuvų. Maksimalus pjaunamo strypo diametras – 22 mm.

Šis įrankis yra pagamintas iš tvirto ir kokybiško plieno, todėl gali pjauti daug skirtingų medžiagų. Mediena, plastikas, aliuminis ir stiklo pluoštas jam nesudarys jokių problemų, tačiau juo taip pat galima pjauti varį, plieną, nerūdijantį plieną, žalvarį ir kitas medžiagas.

Dabartinė 4.38€ kaina yra mažiausia šios frezos kainų istorijoje:

9. Daugiafunkcinis automobilio FM moduliatorius „Onever FM C7“

14.16€ | 6 % nuolaida„Onever FM C7“ specifikacijos

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas, atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos, įtampos matuoklio ir išmaniųjų prietaisų įkroviklio funkcijas. Jis leidžia vienu metu įkrauti du telefonus, o muziką gali nuskaityti ir per 3,5 mm AUX jungtį, ir iš USB rakto, ir iš atminties kortelės ar „Bluetooth“ ryšiu iš telefono. Pagrindinės funkcijos valdomos dideliais mygtukais, o informacija pateikiama spalvotame 1,8 colių ekrane.

Daugiafunkciniu jis vadinamas ne be reikalo. Visų pirma, jis turi 3 USB jungtis, iš kurių 2 yra optimizuotos telefonų įkrovimui. Viena yra pažymėta „Android“, o kita – „iOS“, nes jos yra optimizuotos šiems išmaniesiems telefonams. Trečioji USB jungtis yra ekrano korpuse ir skirta muzikai.

Šis „Onever“ prietaisas taip pat yra automobilinis FM moduliatorius. Jis nuskaito muziką ir ją radijo bangomis perduoda automobilinei magnetolai. Pavyzdžiui, šis įrenginys gali nuskaityti muzikos failus iš USB rakto arba atminties kortelės (gamintojas rekomenduoja naudoti ne didesnes nei 32 GB talpos „Micro SD“ korteles). Jei muziką laikote telefone, jį galite prijungti naudodami įprastą 3,5 mm jungtį arba „Bluetooth“ ryšiu. Nuskaitytus muzikos failus „Onever“ persiunčia į automobilinę stereo įrangą.

Tačiau taip galima naudotis ir kitomis funkcijomis. Pavyzdžiui, per automobilio garsiakalbius girdėsite telefono GPS navigacijos nuorodas. Arba pašnekovo balsą – šis įrenginys taip pat yra ir laisvų rankų įranga. Galiausiai, ekrano apačioje visada surasite automobilio akumuliatoriaus būklę – ten bus nurodyta įtampa voltais.

Įdomu tai, kad „Onever“ įrenginio ekrane matysite ir nuolat judančius stulpelius – šis prietaisas turi ekvalaizerį. Ši funkcija sureguliuoja skirtingų muzikos dalių intensyvumą taip, kad garsas būtų aiškesnis ir labiau atitiktų muzikos žanrą. „Onever“ turi kelis režimus – įprastą, klasikinį, roko, popso ir švelnųjį.

Pats „Onever“ įrenginio ekranas taip pat yra vertas paminėjimo. Tai – spalvotas 1,8 colių TFT. Jis yra sumontuotas ant lankstaus stiebo, todėl lengvai nustatysite sau patogų kampą. Šiame korpuse taip pat yra visi mygtukai – pats didžiausias ir iškiliausias yra skirtas atsiliepti į skambučius, todėl nereikės ilgam nuleisti akių nuo kelio.

Trumpai:

  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius.
  • Ekranas: spalvotas 1,8 colių TFT.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Jungtys: 3 USB lizdai (du pagrinde ir vienas įrenginio korpuse), 3,5 mm AUX,  „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 12,5 x 9,70 x 5,59 cm, 95 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 14.16€.
  • 6 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

10. Išmaniojo telefono laikiklis su automatiniu telefono suspaudimu/atlaisvinimu, belaidžiu įkrovimu bei patikimu tvirtinimu į oro pūtimo angas

15.40€ | 21 % nuolaida„Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ specifikacijos

Tai automobilyje skirtas naudoti išmaniojo telefono laikiklis, kuris yra pilnai pritaikytas 4 – 6,5 colių ekraną turintiems išmaniesiems telefonams. Šis laikiklis ypatingas tampa dėl integruotos „Distance Sensing“ technologijos, kurios dėka išmanųjį telefoną į šį laikiklį įstatyti tampa itin paprasta naudojant vos vieną ranką - spaustukai automatiškai prasiskečia, kai tik telefona artinate prie laikiklio. Be to, šis universalus laikiklis taip pat palaiko belaidį Qi standarto baterijos įkrovimo sprendimą (10 W).

Nepriklausomai nuo to kiek laiko praleidžiate vairuodami, turėti kokybišką išmaniojo telefono laikiklį tikrai verta. Pastarųjų aksesuarų pasirinkimas yra iš tiesų labai platus, tačiau naujos kartos techninius sprendimus kol kas gali pasiūlyti vos keletas automobilinių išmaniojo telefono laikiklių.

Pavyzdžiui, šis naujos kartos automobilinis išmaniojo telefono laikiklis „Intelligent Automatic Induction Infrared Sensor Car Mobile Phone Holder Wireless Charging 10W“ bene labiausiai ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat dar gali atstoti ir belaidį Qi standarto baterijos įkroviklį. Gamintojas tvirtina, kad šiame laikiklyje integruotas belaidis baterijos įkroviklis maksimaliai užtikrina 10 W siekiančią išėjimo galią – to pilnai pakanka bet kuriam šiuolaikiniam išmaniajam telefonui.

Išskirtinio žavesio šiam laikikliui dar prideda ir „Distance Sensing“ techninis sprendimas. Pastaroji technologija aptinka prie laikiklio artėjantį išmanųjį telefoną ir būtent pasirūpina, kad tuo momentu būtų į šonus automatiškai praplėsti išmanųjį telefoną laikantys tvirtinimai. Vos tik išmanusis telefonas įstatomas į laikiklį, šie tvirtinimai automatiškai prisispaudžia prie išmaniojo telefono korpuso šonų.

Toks sprendimas yra itin patogus dėl tos priežasties, nes leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti naudojant tik vieną ranką. Be to, šios technologijos pagalba išmanųjį telefoną yra labai paprasta ne tik įdėti, bet ir išimti. Tuo tarpu automatiškai veikiantys tvirtinimo mechanizmai užtikrina, kad išmanusis telefonas laikiklyje visuomet laikosi maksimaliai tvirtinai nepriklausomai nuo jo ekrano įstrižainės.

Galiausiai norisi paminėti ir universalų šio automobilinio išmaniojo telefono laikiklio tvirtinimo mechanizmą. Priešingai nei daugelis kitų automobilinių laikiklių, šis yra tvirtinimas prie automobilio salone esančių oro pūtimo angų. Toks tvirtinimas yra kur kas patikimesnis nei laikiklio tvirtinimas prie automobilio priekinio stiklo, be to, jis taip pat netruko kelio matomumui.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tik tai, kad šis belaidį įkrovimą palaikantis išmaniojo telefono laikiklis yra suderinamas tik su horizontalaus tipo oro pūtimo angomis. Vis dėlto tai Lietuvoje neturėtų sukelti nepatogumų, nes būtent pastarosios oro pūtimo angos yra sumontuotos praktiškai visuose automobiliuose.

Trumpai:

  • Įkrovimo galia: 10 W / 5 W / 7,5 W (belaidis baterijos įkrovimas).
  • Suderinamumas: tinka naudoti su 4 – 6,5 colių įstrižainės išmaniaisiais telefonais.
  • Korpusas: pagamintas naudojant ABS plastiką ir silikoną.
  • Maitinimas: naudojama Micro USB arba USB C tipo jungtis.
  • Papildomos funkcijos: Qi standarto belaidis baterijos įkrovimas; „Distance Sensing“ techninis sprendimas, kuris leidžia išmanųjį telefoną į laikiklį įstatyti viena ranka; išmaniojo telefono išėmimas iš dėklo paspaudus ant korpuso esantį mygtuką.
  • Matmenys ir svoris: 10,5 x 7,8 x 10 cm; 250 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.40€.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (1)