[Žinios trumpai] Donbasas - tik pasiteisinimas! Kremliaus ruporas Solovjovas įvardijo tikrąjį Rusijos tikslą Ukrainoje (Video)  ()

Italų televizijos laidų vedėjas išprovokavo Solovjovą: jis prasitarė, kokia iš tikrųjų teritorija domina Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas įvardijo Ukrainos teritorijas, kurios tikrai domina Rusijos Federaciją.

Aukščiausias Rusijos Federacijos propagandistas Vladimiras Solovjovas, pokalbyje su italų televizijos laidų vedėju, paskelbė apie Rusijos kariuomenės ketinimą pasiekti Padniestrę. Pokalbio metu paaiškėjo, kad jis per daug išsiplėtė ir iš visų jėgų bandė nuo šios temos išsisukti, tačiau italų vedėjas neleido propagandistui nukrypti nuo temos.

Istorijos vaizdo įrašą publikuoja kanalas „Ukraine 365“.

Laidos vedėjas paprašė paaiškinti, kodėl Putinas paskelbė apie savo tikslą padėti Donbasui, tačiau Rusijos kariuomenė puola Charkivą ir pietų Ukrainą. Jis paklausė, kur tiksliai žengs Rusijos kariuomenė. Į tai Solovjovas, puikuodamasis atsakė: „Į Padniestrę“. Po šių žodžių Solovjovas bandė greitai pakeisti temą, tačiau šeimininkas jį sustabdė.

 

Žurnalistas vėl parodė Solovjovui Odesos sritį žemėlapyje ir paklausė: „Ar nori čia atvykti?“

Solovjovas atsakė teigiamai, ir buvo aišku, kad pokalbis jam buvo labai nemalonus.

„Viešpatie, Donbasas neturi nieko bendro su tuo! Donbasas yra tik pasiteisinimas! Jūs norite visiškai atimti iš Ukrainos Juodąją jūrą! Kaip jūs manote, ar Ukraina tai leis?! Ar manote, kad mes, italai, europiečiai, NATO narės, ar mes galime leisti tokią situaciją? Neįmanoma!" – kalbėjo italų vedėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)

Komentarai ()