Kremlius įsiutęs ir klykia - tai „pasaulinis sąmokslas prieš Rusiją“: siūloma pripažinti Čečėnijos nepriklausomybę (Video)  ()

Ukrainiečių tinklaraštininkas Aleksejus Gončarenka nutarė išsamiai papasakoti, kodėl jis nusprendė pateikti Aukščiausiajai Radai įstatymo projektą, kurį priėmus, būtų pripažinta Čečėnijos Respublikos nepriklausomybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejaus Gončarenkos pasakojimą apie Ičkerijos čečėnų respublikos nepriklausomybės pripažinimo svarbą ir Rusijos reakciją į šį pasiūlymą galima pamatyti autoriaus „YouTube“ kanale.

Ukrainos politikas priminė, kad vienu metu vyko čečėnų tautos genocidas. Tautai pasirinkus savo nepriklausomybę ir išsirinkus lyderį Džocharą Dudajevą, iškart prasidėjo Čečėnijos karas, po kurio – antrasis.

Per du karus, kuriuose patys čečėnai priešinosi Rusijos Federacijos agresijai, nes niekas jiems nepadėjo, buvo sunaikinta apie 20% šalies gyventojų.

Kai tik buvo oficialiai paskelbta, kad Aukščiausioji Rada svarstys Aleksejaus Gončarenkos įstatymo projektą, Rusijos propaganda iškart į tai sureagavo.

 

Politikos analitikas pateikė pavyzdį, kaip Rusijos valdžia, pasitelkusi propagandistus, sureagavo į naujienas iš Ukrainos dėl Čečėnijos: „Jie pasitelkė išdavikę Juliją Vitiazevą, kuri tvirtina, kad tai pasaulinis sąmokslas prieš Rusiją“.

„Tai labai svarbu: jie bijo net kalbėti apie Čečėnijos nepriklausomybę", – mano Gončarenka. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(1)
(172)

Komentarai ()