[Žinios trumpai] Rusai sumušė kvailumo rekordą: šalia amunicijos sandėlio patalpino brigadą, o tada parėjo Ukrainos HIMARS: Arestovičius pašiurpęs kas ten dėjosi  ()

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius sakė, kad Ukrainos gynėjai per savaitę atliko daugiau nei 50 tikslių smūgių HIMARS ginklais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-14 [Žinios trumpai] Rusai sumušė kvailumo rekordą: šalia amunicijos sandėlio patalpino brigadą, o tada parėjo Ukrainos HIMARS: Arestovičius pašiurpęs kas ten dėjosi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, liepos 13 d., laidoje „Feigin Live“ Arestovičius pareiškė, kad HIMARS „radikaliai pakeitė žaidimo taisykles mūšio lauke“. Jis sakė, kad per paskutines 24 valandas buvo surengtos atakos prieš priešo sandėlius su amunicija Donecko Leninsko rajone, Nova Kachovkoje, Donecko Petrovskio rajone, vienoje gamykloje Donecko Kirovskio rajone, Chersono regione ir ne tik.

„Iš viso per pastarąją savaitę buvo surengta daugiau nei 50 smūgių. Visi jie buvo veiksmingi. Nė vieno pro šalį. Visur – detonacijos, sprogimai, naikinimas ir taip toliau... Dar vieną dieną Luhanske buvo labai geras pataikymas. Jie apsigyveno mūsų buvusiame oro gynybos padalinyje, atsivežė ten amuniciją oro gynybos raketoms ir su jiems būdinga išmintimi ten patalpino arba batalioną, arba visą brigadą... Personalas ten buvo, rezultatai - net bijau įsivaizduoti. Nes tai yra didžiulis sprogimas, kai sprogsta amunicija - nuo kilometro iki trijų. Galite įsivaizduoti, kas atsitiko su tais žmonėmis“, - sakė jis.

 

Arestovičius pridūrė, kad, sprendžiant iš perimtų pokalbių, rusų okupantai dėl didžiulių nuostolių yra arti panikos. Pasak jo, nuo liepos 1 iki 10 d. vien į Donecko ir Luhansko gydymo įstaigas buvo pristatyti 543 sužeisti kariai, neskaičiuojant Nacionalinės gvardijos, Rusijos pasienio tarnybos, FSB nuostolių ir neskaičiuojant amžiams likusiųjų mūšio lauke.

(125)
(1)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: