[Žinios trumpai] „Kas būtų, jei Rusija užpultų Kazachstaną? - „Tai būtų paskutinė diena Rusijos Federacijai“  ()

Kazachstano verslininkas ir buvęs žurnalistas Armanas Šurajevas mano, kad pirmoji Rusijos agresijos prieš Kazachstaną diena Rusijos Federacijai bus ir paskutinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstano verslininkas ir buvęs žurnalistas Armanas Šurajevas įsitikinęs, kad, užpuolimo atveju, Kazachstanas nuo Rusijos Federacijos ginsis taip pat, kaip Ukraina.

50-metis Kazachstano verslininkas ir buvęs žurnalistas Armanas Šurajevas mano, kad pirmoji Rusijos agresijos prieš Kazachstaną diena Rusijos Federacijai bus ir paskutinė.

Liepos 26 d. žymus visuomenininkas davė išskirtinį interviu „Gordon“.

Jis priminė, kad sausumos siena tarp Rusijos Federacijos ir Kazachstano yra 7500 km. Rusijos Federacija galėtų įsiveržti į šalį tik iš šiaurės ir būtent ten Rusijos specialiosios tarnybos gali surengti provokacijas.

Tačiau invazijos atveju kazachai yra pasirengę kovoti už savo šalį. Pats Šurajevas turi tris sūnus ir jis kartu su jais yra pasirengęs mirti už savo šalies laisvę. Ir tokių patriotų, kaip jis ir jo šeima, Kazachstane labai daug.

Verslininkas taip pat sakė, kad Kazachstanas turi daug sąjungininkų, ypač tarp musulmoniškų šalių. Jis užsiminė ir apie turkus, ir apie uzbekus, ir apie kirgizus, ir net azerbaidžaniečius.

Pačioje Rusijos Federacijoje ne visos tautos palaikys invaziją į Kazachstaną. Totoriai ir baškirai tikrai protestuos.

 

Prieš kazachus neis ir čečėnai, įsitikinęs Šurajevas, nes būtent kazachai 1944 metais padėjo čečėnams, kai Stalinas juos išvarė iš savo teritorijos. Tuo metu Kazachstanas ir Kirgizija priėmė nuo 500 000 iki 650 000 čečėnų.

Karas prieš Kazachstaną bus paskutinė pačios Rusijos Federacijos gyvavimo diena.

Anksčiau „vagneriečiai“ atvirai skelbė, kad iškart po Ukrainos yra pasirengę kariauti prieš kazachus ir Baltijos šalių gyventojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(3)
(135)

Komentarai ()