[Žinios trumpai] Šimtai tūkstančių rusų liks be siuntų - kilo milžiniškas gaisras Pamaskvės logistikos sandėlyje (Video)  ()

Didelis gaisras „Ozon“ sandėlyje Maskos srityje: pleška rusų siuntos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos srityje, Istra rajone, Petrovskojės kaime, kilo gaisras vienoje iš didžiausių Rusijoje internetinių parduotuvių „Ozon“ sandėlyje. Gaisro plotas išsiplėtė iki 50 tūkst. kvadratinių metrų. Panašu, kad šimtai tūkstančių rusų negaus savo užsakymų.

Gaisras kilo apie 12.30 val., vienoje iš kasų. Daugiau nei tūkstantis sandėlio darbuotojų sugebėjo savarankiškai evakuotis dar prieš atvykstant pagalbos tarnyboms.

Vietos valdžios institucijos praneša, kad gaisro priežastis: saugos taisyklių nesilaikymas.

Savo ruožtu, „RIA Novosti“, remdamasi neįvardintais šaltiniais avarinėse tarnybose, teigia, kad pagrindine gaisro priežastimi laikomas padegimas.

Įvykio vietoje dirba kelios ugniagesių brigados ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Gaisrui likviduoti dislokuotas operatyvinis štabas, atvežama papildoma speciali technika iš kitų rajonų.

 

Dėl gaisro sandėlio pastate įgriuvo siena. Dėl sandėlio konstrukcinių ypatumų gesinimas yra sudėtingas, o konvekcinių srautų susidarymas prisideda prie greito liepsnos plitimo dideliame plote.

Šiuo metu Nelaimių medicinos centras patvirtina vieno žmogaus mirtį ir 13 sužeistų. Dviejų sandėlio darbuotojų buvimo vieta kol kas nenustatyta.

Preliminari žala – daugiau nei 10 milijardų rublių (157 mln. eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()