[Žinios trumpai] Įvardinta neįtikėtina įtartino Patruševo vizito į Kiniją priežastis: „Jeigu tai teisybė, rezultatą pamatysime jau po kelių dienų!“  (2)

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas lankosi Pekine, kur gali derėtis dėl valdžios tranzito Kremliuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas išvyko į Kiniją tartis su Kinijos valdžia dėl Putino pašalinimo iš prezidento posto. 

Šią informaciją „24 kanalo“ eteryje išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas. 

„Šiuo metu Kinijoje lankosi Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovas Patruševas. Labai įdomus sutapimas. Iš karto po Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos viršūnių susitikimo Uzbekistane, tiesiogine prasme, po kelių dienų Patruševas pats skrenda į Kiniją, tariamai saugumo problemoms spręsti, bet manau, kad Patruševas, kadangi jis yra didžiausias valdžios tranzito iniciatorius ir organizatorius, greičiausiai skrido į Pekiną tam, kad patvirtintų Pekino ir Maskvos susitarimus, o taip pat užsitikrinų paramą valdžios tranzitui ir Putino pašalinimui iš Rusijos prezidento posto“, – sakė analitikas.

 

Anot pašnekovo, artimiausiomis dienomis gali paaiškėti, ar ši informacija yra teisinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(10)
(47)

Komentarai (2)