Rusų Maskvos gatvėse paklausė apie gėdingus pralaimėjimus kare su Ukraina: informacija „netikra“ – mes laimime (Video)  (2)

Rusų gatvėje paklausė, kaip jie reaguoja į okupantų praradimus ir atsitraukimą kare. Vieni pašnekovai tikino, kad naujienos apie atsitraukimą yra „netikros“ ir rusai laimi kare, o kiti pabrėžė, kad šis karas net neturėjo įvykti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai labai jaudinanti naujiena, nes jaudinuosi dėl mūsų armijos ir to, kas dar bus, bet tikiuosi, kad tas teritorijas pavyks vėl perimti ir mes laimėsime“, – sakė maskvietis, kuriam buvo parodyta okupantų atsitraukimo nuotrauka.

Populiarus jutubo kanalas „1420“, sukurtas Daniilo Orlaino, nuo 2019-ųjų skelbia Rusijos miestuose įvairiais klausimais atliekamas gatvės apklausas, „paprastų žmonių balsą“. Šeštadienį paskelbtame vaizdo įraše jis žmonių klausė, kaip jie reaguoja į rusų pralaimėjimus kare.

„Rusijos armija negali prarasti jokių teritorijų kontrolės. Stipresnės ir labiau organizuotos armijos nėra“, – tikino gatvėje sutikta moteris.

D. Orlaino jos vėliau paklausė, ką ji mano apie Rusijos pajėgų atsitraukimą iš Ukrainos teritorijų. „Ir ką? – toks atsakymas buvo girdėti iš moters lūpų. – Jeigu skaitote knygas apie karą, tai žinote, kad būna puolimas, persigrupavimas ir perdislokavimas.“

Dažnas pašnekovas tvirtino, kad „Rusija laimės“ ir iš tiesų laimi kare, o visa pateikta informacija apie okupantų pralaimėjimą yra „netikra“.

 

„Supraskite, kad jau ne specialioji operacija, o karas tarp Rusijos, JAV ir NATO vyksta“, – aiškino vyriškis.

Tada jis pasakojo, kad palaiko Rusiją, nes jie kovoja prieš nacius, kurie prisidengia ukrainiečiais.

Nors ir mažuma, pasitaikė ir tokių Maskvos gyventojų, kurie manė, kad jų šalis neturėjo užpulti Ukrainos, bet kartu piktinosi Vakarų sankcijomis: „Manau, kad jie perdeda, kai atšaukė Šengeną (vizas – aut. past.).“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (2)