[Žinios trumpai] „Jie yra banditai. Jie yra teroristai. Tai dar viena pamoka Ukrainai, kurios ji neišmoko“, - Tabachas skelbia, kokią didelę klaidą padarė Kyjivas (Video)  ()

„Negalima prasidėti su teroristais, jie tave nuvils“: Tabachas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV karinio jūrų laivyno 1-ojo laipsnio kapitonas atvirai pareiškė, kad Ukrainos politikai klydo anksčiau, kai nenutraukė diplomatinių santykių su tokiomis teroristinėmis šalimis kaip Iranas.

Harry Tabachas įsitikinęs, kad toks ištikimas požiūris į tokias valstybes privedė prie pasekmių, kurios yra šiandien – karas su Rusija, kurios sąjungininku tapo Iranas.

Tabacho interviu „Fabriki novin“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Į klausimą, kodėl Iranas teikia karinę pagalbą Rusijos Federacijai, bet oficialiai to nepripažįsta, amerikiečių karininkas atsakė: „Kadangi jie yra banditai. Jie yra teroristai. Tai dar viena pamoka, šį kartą pamoka Ukrainai, kurios ji neišmoko: neturėti reikalų su teroristais. Jie tau meluos, jie pas tave sugrįš. Tu jiems toks pat šaitanas, kaip ir visi kiti“.

 

Jis paaiškino, ką turėjo omenyje: „Niekada nesikišu į Ukrainos vidaus politiką, bet pasakysiu, jei mane galima vadinti kažko ekspertu, tai tik terorizmo srityje (visa mano karjera remiasi tuo). Negalima prasidėti su teroristais: jie tave nuvils. Irano šalis pripažinta terorizmą remiančia šalimi, jai įvestos sankcijos (greitai 40 metų). Kodėl Ukraina užmezgė diplomatinius santykius su teroristu?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(3)
(100)

Komentarai ()