Kodėl Putino apsauga nešioja 2 lagaminus? Vienas branduolinis – skelbiama versija, kas yra kitame (Foto, Video)  (2)

V. Putiną Volgograde lydėjo sargybiniai, kurie nešė du lagaminėlius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gali būti, kad vienas iš jų yra „branduolinis“, o antrasis – sulankstytas skydas, skirtas apsaugoti Rusijos diktatorių pasikėsinimo atveju. Net nepaisant tokių atsargumo priemonių, prie memorialo žuvusiems per Antrąjį pasaulinį karą buvo tik Rusijos Federacijos vadovas ir garbės sargyba. Visa teritorija prie memorialo buvo aptverta.

Vasario 2 d. Rusijos Federacijos prezidentas atvyko į Volgogradą 80-ųjų Stalingrado mūšio pabaigos metinių proga. Pats miestas, atvykus diktatoriui, keletą dienų buvo „pervadintas“ į Stalingradą. Be to, mieste ant krantinės buvo atidengtas naujas paminklas Stalinui.

 

 

Buvo paskelbta nuotrauka, kurioje prie memorialo matomas Putinas ir du jo asmens sargybiniai. Abu buvo su lagaminais. Ir jei vienas tikrai buvo „branduolinis“, tai antrasis greičiausiai yra sulankstytas skydas, apsaugantis Putiną pasikėsinimo atveju.

 

 

Įdomiausia, kad V. Putinas prie memorialo atvyko šarvuotu automobiliu „Aurus“, kurį lydėjo 25 transporto priemonių kortežas, tarp jų ir greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Visą teritoriją aplink memorialą kontroliavo snaiperiai. O Volgogrado srities gubernatoriui Andrejui Bocharovui buvo leista susitikti su Putinu tik praėjus 9 dienų karantiną.

Vietos valdžia gyventojams „uždegė žalią šviesą“ vienos dienos atostogoms Putino atvykimo metu. Siekiama, kad žmonės neatsirastų tose vietose, kurias planavo aplankyti Kremliaus vadovas. Visą savaitę miestas buvo tvarkomas, griaunami ir taip apgriuvę namai, gaudomi valkataujantys šunys.

Po to Rusijos diktatorius kreipėsi į koncerto svečius, kur dar kartą užsiminė Vakarams apie galimybę panaudoti branduolinį ginklą Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(54)
(-52)

Komentarai (2)