Bandymas numalšinti tvyrančią įtampą? Pilotas danguje virš Ukrainos kaimynės išraižė žodį „RELAX“ (Video)  ()

Galbūt bandydamas numalšinti kylančią įtampą, nerimaujant dėl ​​Rusijos įsiveržimo į Ukrainą, pilotas savo lėktuvu virš Moldovos danguje išraižė užrašą „RELAX“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar tokia neįprasta diplomatija kada nors buvo sėkminga, nežinoma, bet apie 30 000 žmonių, stebėjusių skrydį realiuoju laiku, vertina piloto pastangas.

Piloto žinutė matoma „Flightradar 24“ – tiesioginių skrydžių sekimo svetainėje. Joje retkarčiais pateikiami įdomūs pranešimai – nuo ​​žinučių Valentino dienos mylimiesiems iki COVID vakcinos pristatymo šventimo ar... krabų.

Pastaruoju metu buvo sulaukta didelio susidomėjimo skrydžiais virš Ukrainos. Nepaisant Rusijos prezidento Vladimiro Putino tvirtinimo, kad Rusija atitraukia savo karius nuo Ukrainos sienos, NATO lyderiai praneša, kad Rusijos karių prie Ukrainos sienos tik daugėja.

 

Vasario 15 d. „Fightradar 24“ paskelbė, kad virš Ukrainos skridęs JAV oro pajėgų „Northrop Grumman RQ-4A Global Hawk“ skrydis buvo labiausiai sekamas skrydis šioje vietoje.

 

Maždaug 130 kilometrų pločio „RELAX“ pranešimas išraižytas didesniame nei 3 000 metrų aukštyje. Remiantis „Flightradar 24“ duomenimis, „Air Moldova“ lėktuvas, turintis ir šaukinį „RELAX“, vasario 17 d. išskrido iš Moldovos sostinės Kišiniovo 1 valandos 40 minučių skrydžiui.

Be abejo, ši žinutė invazijos sustabdyti negali. O gal Rusijai reikėtų pasiųsti šmaikštesnį pranešimą, kaip pvz., šį, adresuotą Ryanui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()