[Žinios trumpai] FSB pripažįsta, kad naujų zombių kūrimas stipriai užstrigo – masinio smegenų plovimo planas žlugo  ()

Gyventojų „teisingam zombinimui“ specialiųjų tarnybų buvo sukurtas planas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pripažįsta, kad nepasiteisino jos planas zombinti okupuotų Ukrainos teritorijų gyventojus.

Kaip teigia Kovos su dezinformacija centras prie Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos, Rusijos Federacijos FSB savo dokumentuose pripažįsta, kad rusiška propaganda neturi pakankamai įtakos gyventojams, o Rusijos Federacija pralaimi informacinį karą.

„Siekdamos „teisingai zombinti“ specialiosios tarnybos netgi sukūrė veiksmų planą propagandai okupuotose teritorijose skleisti, kuris galiausiai žlugo“, – pabrėžia ekspertai.

Visų pirma buvo siekiama panaudoti kareivių įvaizdį, kurie atneša žmonėms taiką (naujų mokykloms skirtų vadovėlių, medicinos įrangos ir kt. pavidalu), ir žmonių, kurie dėl savo veiklos pobūdžio palaiko ryšius su daug gyventojų (mokytojų, taksi vairuotojų, serviso darbuotojų ir kt.).

 

Jie taip pat išplatino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti bendri Rusijos ir „teisingų“ Ukrainos karių veiksmai prieš Ukrainos „nacius ir banderininkus“.

Taip pat buvo daug transliuota Ukrainos ir Rusijos veteranų kreipimųsi su prašymu sustabdyti nacizmą Ukrainoje ir užkirsti jam kelią Rusijoje ir pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: