JAV Senatas įregistravo įstatymo projektą, kuris sukels tikrą katastrofą Rusijai: bus kaip Š. Korėjoje, niekas nedrįs pradėti absoliučiai jokio verslo (Video)  ()

Naujame įstatymo projekte bus uždraustas bet koks verslas su Rusija: Rusija atsidurtų išskirtiniame klube, kuriame dabar yra Šiaurės Korėja, Sirija ir Iranas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-03 JAV Senatas įregistravo įstatymo projektą, kuris sukels tikrą katastrofą Rusijai: bus kaip Š. Korėjoje, niekas nedrįs pradėti absoliučiai jokio verslo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Senate užregistruotas įstatymo projektas, kuriuo Rusija pripažįstama valstybine terorizmo rėmėja.

Negana to, Senato Užsienio reikalų komitete jau pritarta įstatymo projektui, kuriuo Rusija pripažįstama valstybine terorizmo rėmėja.

Kaip tai kelia grėsmę Rusijos Federacijai?

Pirma, grasinama, kad bus uždraustas verslas su Rusija. Rusija atsidurs gana išskirtiniame klube, kuriame dabar yra Šiaurės Korėja, Sirija ar Iranas. Šalys, kurių ekonomika visiškai uždara. Bet kuri šalis, bet kuri įmonė, bet kuris asmuo, kuris bandys prekiauti su šiomis šalimis, bus nedelsiant įtrauktas į JAV sankcijų sąrašą ir tokiu būdu tiesiog pašalintas iš visos pasaulinės ekonomikos.

Antrinės sankcijos turi didžiulę galią, todėl niekas net negalvoja apie rimtą verslą su Šiaurės Korėja ar Iranu. Tas pats bus taikoma ir Rusijos Federacijai.

Be to, tie žmonės, kurie dabar vadovauja Rusijai, Amerikos dokumentuose iš tikrųjų bus įrašyti kaip terorizmo rėmėjai. Dėl to jie taps teisėtais Amerikos kariuomenės, Amerikos valstybės, suėmimo ir sunaikinimo taikiniais.

Jų neišgelbės net diplomatinis statusas, nes jei amerikiečiai pagal savo įstatymus pripažįsta šalį terorizmo rėmėja, diplomatinį statusą tų žmonių, kurie dirba valstybės, pripažintos valstybės rėmėja, vyriausybei, netenka galios. Apskritai tai turbūt pats bjauriausias, nemaloniausias statusas bet kuriai valstijai, kokį tik gali suteikti amerikiečiai. Tai yra pats dugnas.

 

Natūralu, kad Rusija to nenorėtų, tačiau naujausi jos veiksmai Kremenčuke, kuri vidury baltos dienos smogė į sausakimšą prekybos centrą, kuriame žuvo dešimtys žmonių, ir vis dar randami po griuvėsiais žuvusieji ir sužeistieji,  atitinka Osamos bin Ladeno stilių. Jis įvykdė būtent tokias atakas, panaudodamas vietoj raketų lėktuvus ar sunkvežimius, pripildytus sprogmenų. Vladimiras Putinas absoliučiai aiškiai išsikėlė sau tikslą – pelnyti pagrindinio piktadario Amerikoje titulą.

 

Kyla klausimas, ar šis įstatymas bus priimtas. Patį įstatymo projektą priimti siūlė respublikonų senatorius, o Senato Užsienio reikalų komitetą, kuriame įstatymo projektas jau patvirtintas, kontroliuoja demokratai. Tai reiškia, kad tiek respublikonai, tiek demokratai yra už įstatymo priėmimą.

Sprendimas didžiąja dalimi priklausys nuo Bideno pozicijos, ar jis norės pasirašyti tokį įstatymą, galbūt, jis bandys palikti sau šiek tiek erdvės manevrui ir iš karto nepasirašys. Tačiau matant, kaip dabar elgiasi Rusija, atrodo,  kad šis įstatymo projektas visgi turi būti pasirašytas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(0)
(154)

Komentarai ()