[Žinios trumpai]Neįtikėtina! Rusijos pajėgos per klaidą sušaudė vadinamosios „Donecko liaudies milicijos“ batalioną  ()

Rusijos kariai netyčia sumušė „DLR“ batalioną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Draugiškos ugnies incidentai Rusijos kontingento gretose Ukrainoje nesiliauja. Apsišaukėliškos Donecko Liaudies Respublikos batalioną neseniai sudaužė Rusijos kariuomenė. Incidentą rusų okupantai, juokdamiesi, aptarė telefono pokalbyje, kurį pasiklausė Ukrainos saugumo tarnyba.

Sprendžiant iš pokalbio, grupuotę užpuolė RF ginkluotosios pajėgos, kai bandė pabėgti iš savo pozicijų.

„Ar žinai apie 2-ąjį batalioną? Jie pataikė į skerstuves... Jie buvo išmesti kažkur priekyje... Užp%^& stovėti, pradėjo trauktis, ieškoti būdų, kaip pabėgti. ... Užėjo ant rusų, o rusai juos susprogdino! Įsivaizduok! Kol suprato, kad čia yra savi... Štai tau armija, na^$^!“ - vaizdžiai pasakojo okupantas.

Abu pašnekovus ši istorija labai pralinksmino. Tačiau jie sutiko neplatinti žinios apie tai, kas nutiko, nes Rusijos Federacijos kariškiai kaltę dėl DLR bataliono dingimo bando suversti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Pastebėtina, kad, remiantis perimtu pokalbiu, separatistai buvo išmesti į fronto liniją po to, kai jų žmonos ir motinos surengė riaušes. „Vaikinai laikėsi kažkur netoli Berdiansko. Jie negavo atlyginimo. Kaip suprantu,jų net nemaitino, po velnių! Žmonos pradėjo piktintis", - sakė okupantas.

 

Verta paminėti, kad Rusija prievarta renka vyrus iš okupuotų Donbaso vietovių į savo pajėgų gretas. Bet su jais elgiasi ne taip, kaip su reguliarios Rusijos kariuomenės pajėgomis. Maskva negaili vadinamųjų „mobikų“, naudodama juos kaip patrankų mėsą karščiausiuose fronto sektoriuose.

(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: