[Žinios trumpai] „Tikri š**narankiai!“ - bandydami atkurti vandens tiekimą, okupantai sukėlė potvynį  ()

Okupuoto Mariupolio gyventojai pasinaudojo proga ir pradėjo rinkti vandenį tiesiai iš žemės trykštančių fontanų. Nelabai turi pasirinkimo - dar visai neseniai Mariupolio gyventojai vandenį rinko iš balų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar vienas rusų įsibrovėlių bandymas atkurti vandens tiekimą okupuotame Mariupolyje žlugo: mieste susiformavo upė, apsemtos gatvės. Tai savo „Telegram“ kanale paskelbė Mariupolio mero patarėjas Petras Andriuščenka.

Vietos gyventojai, pasinaudoję proga, pradėjo rinkti vandenį tiesiai iš neplanuotų fontanų, kurie ir tvindo sunaikintą miestą. Padėtis Mariupolyje yra tragiška – tik 5% gyventojų turi prieigą prie vandens. Levoberežnio rajone ir daugumoje likusių miesto dalių vandens tiekimas vis dar nėra atkurtas. Ir kažin, ar greitu metu bus, nes vandentiekis yra sutraukytas daugybėje vietų. Kyla ligų protrūkių pavojus.

„Okupantų bandymai atnaujinti vandens tiekimą baigiasi dar vienu gatvių potvyniu. Žmonės renka vandenį tose vietose, kur trūkinėja vamzdžiai“, – rašo „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

(10)
(2)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: