[Žinios trumpai] Pavojingiausios lenktynės su mirtimi! Į pagalbą Ukrainos kariuomenei pakviesti geriausi Ukrainos lenktynininkai  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų transporto priemonių vairuotojams - ekstremalaus vairavimo pamokos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų transporto priemonių vairuotojams bus suteikti specialūs apmokymai -  ekstremalaus vairavimo kursai. Tokią iniciatyvą sugalvojo „Ukravtodor“, apie tai pranešė jos spaudos tarnyba.

Ukrainos gynėjai gaus vairavimo pamokas, kurias suteiks geriausi šalies lenktynininkai bei profesionalūs instruktoriai. Kursai padės gerokai patobulinti vairavimo įgūdžius bei padidinti kariškių judėjimo greitį ir saugumą kovinių misijų metu.

Užsiėmimai vyks specialiai įrengtose aikštelėse, jose bus sudarytos ekstremalios sąlygos. Mokymų metu ypatingas dėmesys bus skiriamas automobilio vairavimo technikai ir gebėjimui nuspėti situacijas skirtingu paros metu ar įvairiomis oro sąlygomis.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vairuotojai bus mokomi greitai įsibėgėti ir sustabdyti automobilį, greitai manevruoti pirmyn ir atgal, daryti posūkius dideliu greičiu. Taip pat bus mokomi, kaip greitai apvažiuoti netikėtai kelyje atsiradusią kliūtį ir susigrąžinti prarastą automobilio kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)

Komentarai (1)