Ar jis sveiko proto? Kremliaus propagandistas tiesioginiame eteryje 5 Ukrainos regionus pavadino Rusija (Video)  ()

Kremliaus žurnalistas ir karo ekspertas Igoris Korotčenko Rusijai „priskyrė“ Charkivą, Odesą, Nikolajevą, Chersoną ir Zaporožę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 14 dieną, Rusijos „ekspertas“ Igoris Korotčenka pareiškė, kad, smogusios Chersonui ir Naujajai Kachovkai, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė ne Ukrainos regionams, o Rusijos.

Sveiką protą praradęs, o gal jo niekada ir neturėjęs „ekspertas“, studijoje „60 minučių“, tvirtino, kad Chersono, Charkivo, Zaporožės sritys, Nikolajevas ir Odesa yra Rusija.

Beprotiškas monologas, kuriame propagandistas reikalavo „atpildo“ už „nusikaltimą“, buvo paskelbtas „Telegram“ kanale.

Korotčenka pareikalavo suintensyvinti Ukrainos teritorijos apšaudymą, ypač aktyviai bombarduojant geležinkelius, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms NATO negalėtų pristatyti ginklų. Anot jo, tai bus „kerštas“.

Visiškai beprotiški laidos dalyvio argumentai, panašu, atsirado dėl problemų su atmintimi. Rusijos imperijos jau nėra beveik 105 metus. Galbūt Korotčenkos, kaip ir kitų Rusijos propagandistų, galvose klaidžioja praeities mintys, kas, kada ir kokius miestus įkūrė. Jei tokių argumentų užtektų invazijai, tai, pavyzdžiui, Didžioji Britanija po 239 metų galėtų užpulti JAV ir pasaulyje prasidėtų nesibaigiantis Trečiasis pasaulinis karas su pretenzijomis iš visų visiems. 142-ojo karo Ukrainoje realybė rodo, kad tokio argumento pakanka tik pašėlusiai Rusijai.

 

Sprendžiant iš Igorio Korotčenkos retorikos, Rusijos Federacijos valdžiai ir propagandistams nebereikia jokio pasiteisinimo, jie panašūs į godžius vaikus, kurie sako „mano“, o paskui atima. Tačiau kovoja ne vaikai, o suaugusieji, kartu su visa Rusija pavirtę laukinių žudikų šalimi.

Kalbant apie „atpildą“, ko taip nori Korotčenka, tai kokio atpildo nusipelno pati Rusija? Į šį klausimą jau atsakė Lechas Walesa, ragindamas „išardyti“ okupacinę šalį į dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: