[Žinios trumpai] „Mes juos ten šlifuojame” - Arestovičius paviešino, kokios okupantų pajėgos gina visą Chersono sritį ir kas laukia Krymo  ()

Iki šiol Chersono srityje miestą „laiko“ nuo 12 000 iki 15 000 Rusijos karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksijus Arestovičius pabrėžė, kad nei toks priešo karių skaičius, nei minų laukai nesustabdys Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Anot Arestovičiaus, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų strategija yra su HIMARS sunaikinti tiekimo sandėlius ir vadavietes, o vėliau šturmuoti regioną.

„Chersono kryptimi mes juos šlifuojame su artilerija. Reikia, kad HIMARS ten viską nublizgintų: kuro bazes, komandų postus, bazes“, – sakė Arestovičius.

Apie tai, kad Rusijos kariai ruošiasi Chersono gynybai ir atveža ten betoninius įtvirtinimus, buvo pranešta prieš tris dienas.

 

Paklaustas, ar Krymo tiltas netaps Ukrainos atakų objektu, jis atsakė: „kai tik atsiras techninė galimybė“. Arestovičius pabrėžė, kad Krymas yra Ukraina, o Krymo tiltas tėra nelegalus statinys pusiasalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: