Ukrainos spec. pajėgos atliko sėkmingą operaciją netoli Dementejevkos: rusų puolimas virto visišku fiasko, išgyveno tik okupantų būrio vadas (Video)  ()

Rusų okupantų nuostoliai didėja kiekvieną dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraininiečių gynėjai ir gynėjos tiksliais smūgiais pakerta Rusijos kariuomenės kovinį pajėgumą ir sėja paniką priešo stovykloje.

Sunaikintas visas okupantų būrys

Patyrę didžiulių nuostolių Charkivo srityje, rusai vėl pabandė smogti ta pačia kryptimi. Tiesa, pasirodė, kad garsius pareiškimus daryti lengviau nei juos įgyvendinti.

Rusų užpuolikų būrys bandė šturmuoti Dementejevkos kaimo apylinkes. Pasak prezidento patarėjo Oleksijaus Arestovičiaus, priešo puolimas patyrė visišką krachą.

„Prie Dementejevkos mūsų specialiosios pajėgos likvidavo visą okupantų būrį ir paėmė į nelaisvę jų vadą. Mūšyje mūsiškiai nukovė 36 rusus, paėmė ginklus ir amuniciją. Vadas pasirodė esąs 1989 metais gimęs jaunuolis. Kaip pats sakė, kilęs iš Zaporožės.“

„Mūsų herojai įsibrovėlių vadui mūšio lauke suteikė pirmąją pagalbą, dabar jis ligoninėje ir turi galimybę tapti „Rusijos laisvės“ legiono kovotoju, kovojančiu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusėje“.

 

Arestovičius paminėjo, kad rusų okupantai mėgsta į karą prieš Ukrainą mesti šalies išdavikus ir vietinius gyventojus. Žinoma, kad Rusijos kariuomenės Pietų apygardos (Kaukazo, Krymo ir okupuotų Donecko bei Luhansko sričių teritorijų) vadas yra kilęs iš Donbaso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: