[Žinios trumpai] Rusija įsiutusi iki maksimumo - ypatingi strateginiai bombonešiai „Tu-95MS“ pradeda medžioti HIMARS, bus metamos visos pajėgos  (1)

Rusija savo strateginiais bombonešiais „Tu-95MS“ bandys sekti HIMARS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių HIMARS labai sėkmingai naikina Rusijos įsibrovėlių karinius sandėlius okupuotose Ukrainos teritorijose. Norėdami sumedžioti šiuos įrenginius, Rusijos karinė vadovybė naudos savo bombonešius „Tu-95MS“. Priešingu atveju Rusijos Federacija negalės išspręsti šios problemos. Taip sako „Defense Express“ karo ekspertai.

Rusai bandys ne tik atsekti į Ukrainą jau atkeliavusius įrenginius, bet ir galimą jų pristatymo iš Vakarų maršrutą. Ekspertai rašo, kad bombonešiai savo misiją vykdys ne tada, kai HIMARS šaudys, o remdamiesi Rusijos žvalgybos duomenimis.

Šaltinis praneša, kad Rusijos Federacija sustiprino savo žvalgybos veiklą Rytų Europoje, bandydama sekti raketinių sistemų pristatymą į Ukrainą.

 

Bombonešis „Tu-95MS“ buvo pradėtas naudoti 1979 m. Lėktuvas dažniausiai naudojamas strateginiams taikiniams naikinti „Ch-55“ raketomis, kurios skrenda nedideliame aukštyje pagal anksčiau nustatytas koordinates.

(20)
(80)
(-60)

Komentarai (1)