Okupantas įsiutęs, kas darosi fronte: „artilerija sumaišė pietus su šiaure, apšaudė rusų poziciją, paskui vyko puolimas – 5 žmonės užpuolė 100“  ()

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos juokiasi iš mūsų, žino, kad rusų avinas nepataikys“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba perėmė Rusijos okupanto pokalbį telefonu apie žemą RF ginkluotųjų pajėgų kovinį efektyvumą.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas pasiklausė naujo Ukrainoje veikiančio Rusijos kariškio pokalbio telefonu. Okupantas skundžiasi žemu RF ginkluotųjų pajėgų koviniu efektyvumu ir „draugiška ugnimi“.

Įrašas rugpjūčio 9 d. buvo paskelbtas oficialiame žvalgybos „YouTube“ kanale.

Okupantas pasakojo, kaip jų dalinys savus apšaudė „Grad“ ugnimi, kariams supainiojus šiaurę ir pietus. Jis pažymėjo, kad sviediniai nusileido vos už 30 metrų nuo jų.

Jis taip pat pasakojo, kad vadovybė juos naudoja kaip patrankų mėsą, siųsdama šturmuoti galingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas.

„200“, „300". Puolimas įstrigo. Puolimas buvo juokingas. 5 žmonės užpuolė šimtą... Įsakė bataliono vado pavaduotojui iššliaužti patiems. Čia kasdien vis blogiau ir blogiau. Vis mažiau ir mažiau žmonių“, – sakė okupantas.

Jis taip pat pažymėjo, kad anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas jie dengdavo ugnimi, vienu metu paleisdami 10-20 raketų, o dabar tik 3-4. Ukrainos kariai, jo teigimu, priešingai, padidino savo ugnies jėgą.

 

„Mes slepiames nuo savų apkasuose, o jie stovi juokdamiesi visu ūgiu. Nes žino, kad rusų avinas nepataikys“, – sakė okupantas.

Pokalbio pabaigoje jis pasakė, kad pabėgimas iš pozicijos yra savižudybė.

„Bus sunku palikti pozicijas. Čia pat yra ir sušikti tinklai – greitojo reagavimo grupė. Jie pasiveja ir tiesiog šaudo na**! Tada sako, kad dingo be žinios arba žuvo“, – sakė okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(2)
(138)

Komentarai ()

Susijusios žymos: