[Žinios trumpai] Strelkovas skelbia, kad sunaikinti absoliučiai visi stacionarūs tiltai per Dnieprą, kai kurie rusų daliniai jau apsupti  ()

Rugpjūčio 29 dieną Ukrainos kariškiams pavyko uždaryti visus tiltus per Dnieprą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-30 [Žinios trumpai] Strelkovas skelbia, kad sunaikinti absoliučiai visi stacionarūs tiltai per Dnieprą, kai kurie rusų daliniai jau apsupti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo plataus masto puolimą Ukrainos pietuose, Chersono srityje. Ukrainos gynėjams pavyko iš kai kurių gyvenviečių išvyti įsibrovėlius. Šią informaciją patvirtino ir prorusiškas teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas

„Neveikia visi stacionarūs tiltai per Dnieprą (du automobilių ir du geležinkelių). Dabar Dnieprą transporto priemonės gali kirsti tik keltais ir pontoninėmis perėjomis“, – komentuoja jis.

Taip pat, pasak Girkino, buvo atremta pirmoji Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataka prieš Blagodatovkos kaimą, tačiau Ukrainos gynėjams pavyko atkirsti kelią, o okupantai atsidūrė pelėkautuose. Strelkovas pripažįsta, kad dėl sumaišties ataskaitose jis pats nežino, kuris iš kaimų liko užimtas, o kuris ukrainiečių jau buvo išvaduotas.

 

Nova Kachovkos, Berislavo, Makijivkos, Jasinovatajos, Gorlivkos ir kitose gyvenvietėse šiandien taip pat vyksta įnirtingi apišaudymai.

(77)
(0)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: