[Žinios trumpai] Okupacinė Chersono vadovybė netyčia išdavė savo buvimo vietą - paaiškėjo didelė panika ir kur jie dabar slepiasi (Foto)  ()

Stremousovas suaktyvino savo veiklą Rusijos žiniasklaidoje, tvirtindamas, kad yra savo biure Chersone: sekėjų apkvailinti nepavyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotuosioms pajėgoms puolant Chersono kryptimi, Rusijos baimė auga. Chersono srities Rusijos okupacinės administracijos atstovas Kirilas Stremousovas pabėgo į Rusijos teritoriją. Apie tai rašo žiniasklaida, remdamasi ukrainiečių tinklaraštininko Sergejaus Sternenkos publikacija. Jam pavyko išsiaiškinti, kodėl Stremousovas neskelbia vaizdo įrašų iš Chersono.

Su savo sekėjų pagalba jis nustatė, kad Stremousovas šiuo metu yra Rusijoje, Voroneže, o vaizdo įrašas darytas iš vietinio „Marriott“ viešbučio.

Savo socialinio tinklo „Twitter“ puslapyje Sternenko pažymėjo, kad kelių Stremousovo vaizdo įrašų fono analizė leido patikimai nustatyti jo buvimo vietą. Vartotojai atkreipė dėmesį į katedrą, kuri matoma už Stremousovo nugaros - ji ir išdavė jo buvimo vietos miestą. Sekėjai atpažino, kad už Stremousovo nugaros yra Voronežo Apreiškimo katedra ir vietinis statybos technologijų koledžas.

 

Be to, kituose vaizdo įrašuose matomi viešbučio interjero elementai, kurie visiškai atitinka internete esančius vaizdus.

Pastarosiomis dienomis Stremousovas suaktyvino savo veiklą Rusijos žiniasklaidoje, tvirtindamas, kad yra savo biure Chersone.

Anksčiau šaltiniai teigė, kad Rusijos vadovybė ir politinis elitas paliko Chersoną, bijodami Ukrainos kariuomenės karinių operacijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: