[Žinios trumpai] Galingas ir neįtikėtinas smūgis Chersone - Ukraina pralaužė Rusijos gynybą, skelbiama, kiek gyvenviečių jau išlaisvinta (Video)  ()

Chersono regione surengtas neįtikėtinas reidas: toliau vyksta teritorijų išlaisvinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas Chersono srities šiaurėje įgauna pagreitį. Per dieną kariškiai išlaisvino keturias gyvenvietes.

Apie pasiekimus fronte Ukrainos gynėjas paskelbė vaizdo žinutėje, kurią galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„129-oji Kryvyi Riho srities brigada, 7-asis batalionas „Alfa“ iš SBU, išlaisvino Staroselje, Novodmitrovką, Malą Oleksandrivką ir įžengė į Bolša Oleksandrivką. Tai spalio 4 d. vakaras. Viskas bus Ukraina! Šlovė Ukrainai“,  - sakė kariškis.

Vaizdo įrašą jis užfiksavo priešais Bolša Oleksandrivkos administracijos pastatą, kurio metu jo kolegos nuo pastato numetė okupacinės Rusijos vėliavą ir pakabino Ukrainos vėliavą.

 

Spalio 4 dieną taip pat pasirodė informacija apie Archangelsko gyvenvietės išvadavimą.

Rusijos gynyba Chersono srityje žlunga. Prasiveržę Iziumo ir Limano kryptimis, Ukrainos gynėjai pralaužė RF ginkluotųjų pajėgų gynybą Chersono srities šiaurėje, nepaisant to, kad Rusijos Federacija ten metė pagrindines pajėgas.

Manoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dabar stumia okupantus į Chersono „katilą“. Pačiame regiono centre rusai ilgai neužsibus dėl sunaikintos logistikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: