Griežtai N-18! Po pasidavimo Ukrainai „Wagner“ viešai įvykdė mirties bausmę savo samdiniui, Prigožinas pasakė: „Šuniui – šuns mirtis“ (Video)  (3)

Rusijos privati karinė bendrovė „Wagner“ viešai įvykdė egzekuciją savo samdiniui, pasidavusiam Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos privati karinė bendrovė „Wagner“, kovojanti prieš Ukrainą kaip Rusijos armijos dalis, neslepia, kad yra organizacija-teroristė. Per savo šaltinį „Telegram“ kanale, „Wagner“ išplatino vaizdo įrašą su samdinio Jevgenijaus Nužino egzekucija.

Sukrečiantį vaizdo įrašą pavadinimu „Atpildo kūjis“ lapkričio 12-osios vakarą paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „GRAY ZONE“. Jame samdiniui rusui su kūju trenkiama į galvą. Dėl etinių priežasčių vaizdo įrašas neskelbiamas.

Viena versija skelbia, kad Nužinas tariamai buvo pagrobtas Kyjive. Remiantis kita versija, vyras buvo perduotas Rusijai, vykdant naujausius belaisvių mainus. Apie tai rašė „Telegram“ kanalas „ВЧК- ОГПУ“.


„Wagner“ formuoja savo mainų „rezervus“, kad gautų reikiamus žmones – matyt, tarp jų buvo ir Nužinas“, – rašė šaltinis.

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo.

Tuo tarpu, „Wagnerio“ PMC vadovas Jevgenijus Prigožinas apie egzekuciją kalbėjo jam būdinga pašaipa.

 

Jo kanalas „Telegram“ paskelbė tokį Kremliaus milijardieriaus atsakymą: „Kalbant apie kūjo panaudojimą šiam žmogui, akivaizdu, kad jis Ukrainoje nerado laimės, o sutiko nemandagius, bet teisingus žmones čia. Puikus režisūrinis darbas, žiūrisi vienu įkvėpimu“.

„Wagnerietis“ Nužinas praeityje tarnavo Rusijos vidaus reikalų ministerijos vidaus kariuomenėje. Į kalėjimą jis pateko už žmogžudystę, kur jį užverbavo Wagneris kovoti su Ukraina. Jis buvo karštas Putino ir „rusų pasaulio“ rėmėjas ir tai neslėpdamas afišavo socialiniuose tinkluose.

 

Atsidūręs kare, jis greitai pasidavė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms ir net davė interviu Ukrainos žurnalistams. Tuomet „wagnerietis“ tikino, kad „ne Ukraina puolė Rusiją, o Putinas puolė Ukrainą“ ir net išreiškė norą kautis Ukrainos kariuomenės gretose.

DĖMESIO! Video nėra skirtas nepilnamečiams ir NEREKOMENDUOJAMA žiūrėti silpnų nervų žmonėms!

Video rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(4)
(33)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: