„Putiną sutrins į dulkes: bus kerštas už Vietnamą, Korėją, Afganistaną ir Iraną“ (video)  ()

Vašingtonas nesutiks dėl užkulisinių susitarimų su Kremliumi, įsitikinusi Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jungtinės Valstijos paruošė visišką ir demonstratyvų V. Putino pralaimėjimą", – sakė J. Latynina. JAV karinės pagalbos Ukrainai mastas nepalieka jokių šansų Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui. Režimas bus sugriautas griežtai ir atvirai.

Tokią nuomonę savo „YouTube" kanale išsakė Rusijos žurnalistė, karo ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

„Amerikiečiai tikrai nusprendė prispausti V. Putiną prie žemės ir susidoroti, ir negarbingai. Susmulkins jį į dulkes. Tačiau jie tai padarys apsisaugodami save, o ne tam, kad Ukrainai būtų mažiau sunku", – savo nuomonę išsakė J. Latynina.

Ji patikslino, kad tokią išvadą padarė pamačiusi JAV teikiamos karinės pagalbos Kyjivui mastą.

„Kai pažiūrėjau, kas iš tikrųjų yra pristatoma. Tam nėra precedento šiuolaikinėje istorijoje. Tai epochinio masto pagalba. Tai pagalba, kuriai JAV valdančioji biurokratija panaudojo unikalų apsauginį mechanizmą. Tokią pagalbą neskiria smulkmeniškiems tikslams. Ji teikiama visiškam diktatoriško režimo sunaikinimui. Ar rimtai manote, kad valdančioji biurokratija leido J. Bidenui vienu plunksnos brūkštelėjimu skirti 10 milijardų dolerių vien tam, kad po atsitraukimo iš Chersono kariaujančios šalys pasirašytų paliaubas? Apie ką jūs kalbate? Ukrainoje JAV keršija už Vietnamą, už Korėją, už Afganistaną, už Iraną, už visus tuos laikus, kai XX amžiuje JAV kovojo prieš tironiją ir viduramžius, o viduramžiai laimėjo. Jie palaiko demokratinę šalį, daro spaudimą diktatoriams, atskleidė, kad iš jų išsirinko patį nereikšmingiausią, jog skirtingi „džinpingai ir erdoganai", kurie yra rimtesni, susiprotėtų", – teigė J. Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(1)
(85)

Komentarai ()