Dar negirdėta sąmokslo teorija – Putinas planuoja didžiulį pabėgimą iš Rusijos, „Wagner“ saugo pabėgimo vietą ir 14 mlrd. eurų grynais  ()

Pranešama, kad Rusijos prezidentas ruošiasi tam atvejui, jei būtų priverstas bėgti iš Maskvos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-21 Dar negirdėta sąmokslo teorija – Putinas planuoja didžiulį pabėgimą iš Rusijos, „Wagner“ saugo pabėgimo vietą ir 14 mlrd. eurų grynais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas tariamai slapta laiko 14 mlrd. eurų grynais ir aukso „požeminiuose sandėliuose“ Afrikoje. Rusijos lyderis savo pabėgimo fondo Centrinėje Afrikos Respublikoje apsaugą patiki privačiai „Wagner“ karinei grupei.

Putinas neseniai kalbėjosi su Afrikos valstybės prezidentu Faustinu Arcange Touadera, praneša oficiali valstybinė Rusijos žiniasklaida.

Rusijos vyriausybės pareiškime sakoma: „Prezidentai išreiškė bendrą ketinimą intensyvinti dvišalį politinį, prekybinį ir ekonominį bendradarbiavimą, įskaitant kuro ir energetikos sektorių“.

Tačiau „General SVR Telegram“ kanalas teigė, kad dviejų lyderių susitikimas buvo skirtas užtikrinti Afrikos prezidento „lojalumą“.

 

Kanalas „Telegram“ teigė, kad V. Putinas „laiko Centrinės Afrikos Respubliką vienu iš dviejų galimybių evakuoti save ir savo artimuosius ekstremalioje situacijoje už Rusijos Federacijos teritorijos ribų“.

Jame priduriama: „Dabar Putinas evakuacijos galimybę laiko realia, todėl jam svarbu suprasti, kad yra variantų ir jie yra gana įmanomi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(14)
(17)

Komentarai ()