[Žinios trumpai] Girkinas-Strelkovas pasibaisėjęs skelbia apie naują Rusijos planą: „tai bus savižudybė“  (4)

Igoris Girkinas, grįžęs į Maskvą, publikavo ilgą įrašą apie Rusijos pajėgų problemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

10 mėnesių Ukrainoje kariavusią Rusijos Federacijos kariuomenę ištiko gili krizė. Visas personalas (nuo generolų iki eilinių) yra apatiškas ir kovoja „dėl šou“, teigia buvęs FSB karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas).

Strelkovas ištvėrė tik keletą mėnesių vadinamojoje „specialiojoje operacijoje“, po kurių grįžo namo į Maskvą. Tai įvyko beveik iš karto po to, kai Hagos teismas pripažino diversantą kaltu dėl civilinio lėktuvo MH17 sunaikinimo.

Į viešumą jis grįžo su dideliu įrašu apie tai, kaip blogai yra Rusijos pajėgose. Teroristas pripažino, kad didžiąją dalį informacijos turėjo pasislėpti, kad nepakliūtų į kalėjimą pagal straipsnį apie RF ginkluotųjų pajėgų diskreditavimą. Tačiau bendrais bruožais jis bandė apibūdinti situaciją.

„Kariai kovoja iš inercijos, neturėdami nė menkiausio supratimo apie galutinius strateginius dabartinės karinės kampanijos tikslus... Dauguma RF ginkluotųjų pajėgų karių ir karininkų nesupranta, kodėl, už ką ir kokiu tikslu jie išvis kovoja“, – rašo karo nusikaltėlis.

 

Pagrindinė emocija okupantų kariuomenės gretose, jo žodžiais, yra apatija. Okupantų moralė lygi nuliui, pavestas užduotis jie vykdo „pasirodymui“. Dabar Rusijos kariuomenė ruošiasi užsitęsusiam karui, nors, Strelkovas įsitikinęs, Rusijos Federacijai tai bus savižudybė.

„Ateinančiomis savaitėmis fronte nesitikiu nieko gero“, – pareiškė Strelkovas.

(238)
(7)
(231)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: