Rusijos propagandą ištiko panika: „Jiems patiekė kažką kito - jų ginklai skraido 145 km!“ (Video)  (6)

Rusijos valdžia skelbia, kad Ukraina turi naują ginklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia skelbia, kad Ukraina turi naują ginklą, galintį pataikyti į taikinius, esančius giliai už Rusijos linijų 145 km atstumu. Tai Solovjovo pokalbių laidos eteryje paskelbė buvęs Rusijos generolas, vietos Dūmos deputatas Andrejus Gurulevas.

Pasak jo, per pastarąsias kelias dienas Maskvoje užfiksuotas reikšmingas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų prieš Rusijos Federacijos karinius objektus geografijos padidėjimas. Be to, anot jo, artimiausiu metu rusai turėtų ruoštis dar blogesniems įvykiams.

Gurulevas pabrėžė, kad, be jau pristatytų naikinimo sistemų, Ukraina ilgainiui gaus aviaciją iš Vakarų, taip pat sunkiųjų šarvuočių, įskaitant amerikiečių tankus „Abrams“.

Anot jo, Ukraina gaus visą reikalingą aukštųjų technologijų ginkluotę, kad pribaigtų Rusijos kariuomenę.

 

„Jie smogia į mūsų bazes, į mūsų  kariuomenės dalinius užnugaryje, į kaupiamas medžiagų atsargas. Paskutinę parą jie smogė su HAIMARSAIS, o mūsiškiai paskaičiavo, kad skrenda jau ne 70 km, o 145 km. Turime suprasti, kad, matyt, jiems jau kažkas pristatyta. Jie bus aprūpinti viskuo: lėktuvais, savo laiku ir „Abramsais“.  Jie bus aprūpinti viskuo, kad pribaigtų mus iki galo“, -   pasakė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(271)
(5)
(265)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: