[Žinios trumpai] Ar Ukraina gali smogti Maskvai ir išjungti elektrą per Naujuosius metus: Ždanovas skelbia galingą žinutę (Video)  ()

„Aš esu už tai. Jei yra lėšų, kurios leidžia pasiekti Maskvą, tai būtina taikyti į karinius taikinius Maskvoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienam iš sekėjų paklausus, jei rusai planuoja Naujiesiems metams palikti ukrainiečius be elektros, tai kodėl  jiems neatsakius tuo pačiu ir nepataikius į Maskvą. Į šį klausimą karo ekspertas užtikrintai pareiškė, kad idėja ir gera, ir labai teisinga, svarbiausia, kad būtų kuo ją įgyvendinti. Olegas Ždanovas pasakė, kokius karinius objektus Maskvoje turėtų atakuoti Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Jo nuomonę galite sužinoti iš „YouTube“ kanale patalpinto vaizdo įrašo.

Olegui Ždanovui uždavė klausimą:

„O kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturėtų Naujiesiems metams palikti Kremlių be elektros?“.

Į tai atsargos pulkininkas sureagavo fraze:

„Aš pasakyčiau taip: tai būtų prašmatnus planas. Aš esu už tai. Jei yra lėšų, kurios leidžia pasiekti Maskvą, tai būtina taikyti į karinius taikinius Maskvoje. Beje, jų ten daug“.

„Bet koks karinis objektas Rusijos teritorijoje yra teisėtas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikinys. Tai patvirtino ir mūsų šalys partnerės. Galime smogti Arbato apygardai, Generaliniam štabui (galime smogti: karinis objektas), kariniams daliniams, dislokuotiems Maskvoje ir aplink Maskvą“, – teisėtus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikinius Maskvos teritorijoje įvardijo Olegas Ždanovas.

 

Tuomet karo ekspertas paaiškino, kad Ukraina greičiausiai nepuls transformatorinių, nes tai būtų vertinama kaip karo taisyklių pažeidimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: