Okupantams Kryme ateina karštos dienos: skelbiama, ką Ukraina darys su GLSDB bombomis (Foto)  ()

Buvęs JAV kariuomenės vadas Europoje Benas Hodgesas mano, kad Ukrainos kariuomenė panaudos GLSDB valdomąsias raketas, kurios gali būti naujojo pagalbos paketo dalis, taikydama į Rusijos laivus, oro bazes ir remonto brigadas prie Krymo tilto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-20 Okupantams Kryme ateina karštos dienos: skelbiama, ką Ukraina darys su GLSDB bombomis (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujas karinės pagalbos paketas gali gerokai apsunkinti okupantų gyvenimą Kryme. Buvęs JAV kariuomenės vadas Europoje Benas Hodgesas tai parašė savo tinklaraštyje „Twitter“.

Visų pirma į atsargą išėjęs JAV generolas nusprendė pakomentuoti „Politico“ straipsnį, kuriame teigiama, kad Baltieji rūmai į naująjį karinės pagalbos paketą įtrauks GLSDB mažo kalibro didelio tikslumo šaudmenis, kurių veikimo nuotolis siekia iki 100 mylių (161 kilometrų).

„Pagalbos pakete – „General Dynamics Land Systems“ pagamintų aštuonračių šarvuotų kovos mašinų „Stryker“ ir mažo skersmens antžeminių bombų, kurių veikimo nuotolis – apie 100 mylių. Tačiau, pasak dviejų pašnekovų, į šį paketą nebus įtraukta kariuomenės ilgojo nuotolio taktinių raketų sistema, kuri galėtų smogti taikiniams giliai už Rusijos fronto linijų Kryme ar Donbase“, – teigė „Politico“.

Benas Hodgesas, komentuodamas šią publikaciją, sakė, kad valdomųjų raketų perdavimas Ukrainai gerokai apsunkintų okupantų gyvenimą Kryme.

„GLSDB (mažo skersmens sausumos bombos) tikrai sumažins rusų prieglobstį. Rusijos karinio jūrų laivyno, aviacijos ir amunicijos tiekėjų gyvenimas Kryme, sausumos koridoriuje ir, tikiuosi, Kerčės tilto remonto brigadų gyvenimas netrukus taps labai nepatogus“, – savo tinklaraštyje rašė į atsargą išėjęs JAV generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()