Prigožinas visus apgavo: ISW skelbia, kas iš tikro vyksta kalėjimuose ir kaip buvo užpultas Šoigu  ()

Rusijos tinklaraštininkai kritikuoja Rusijos gynybos ministeriją ir kitus Kremliaus pareigūnus dėl korupcijos ir nekompetencijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner" įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas ir toliau verbuoja rusų belaisvius karui, nepaisant pranešimų apie mobilizacijos sustabdymą. Tuo pat metu jis ir toliau kursto konfliktą su Rusijos gynybos ministerija.

Karo studijų instituto analitikai mano, jog J. Prigožinas ir toliau rinks kalinius į savo privačią karinę bendrovę, tiktai ribotą skaičių.

Kaip minėta, kalinių verbavimas per pastaruosius kelis mėnesius sulėtėjo. Tai liudija Federalinės bausmių vykdymo tarnybos statistika, kuri rodo, kad nuo 2022 metų lapkričio iki 2023 metų sausio kalinių skaičiaus mažėjimas Rusijoje stabilizavosi. Ekspertai aiškino, jog taip yra dėl bendros tendencijos laipsniškai pakeisti „wagneritus" įprastine Rusijos kariuomene aplink Bachmutą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6035 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tuo pat metu žinomas Rusijos tinklaraštininkas, siejamas su „Wagner", dėl karinių uniformų pirkimo skandalo paragino atleisti Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu. Pilkosios zonos „Telegram" kanalo autorius tvirtina, kad S. Šoigu prarado Rusijos žmonių pasitikėjimą ir tai galima ištaisyti tik jį atleidus.

 

Tai naujausias epizodas iš virtinės įvykių, paskatinusių Rusijos karinių tinklaraščių bendruomenes atakuoti Rusijos gynybos ministeriją ir aukštus Kremliaus pareigūnus dėl korupcijos ir nekompetencijos, dėl kurių mūšio lauke kyla nesėkmių ir prastėja Rusijos karių gyvenimo kokybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(5)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: