Australija kuria ypatingą pabaisą, „ginkluotą“ HIMARS - smogtų kaip uraganas! (Foto)  ()

Australija planuoja pakeisti Vietnamo karo laikų desantinius laivus modernesniais modeliais. „Navantia Australia“ pasiūlė savo sprendimo versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laivų statybos bendrovė „Navantia Australia“ siūlo Australijos armijai amfibinius puolimo laivus, galinčius gabenti HIMARS raketų paleidimo sistemas. Apie tai buvo pranešta oficialioje gamintojo „Twitter“ paskyroje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5896 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Ispanijos „Navantia“ dukterinė įmonė kartu su Australijos UGL siūlo LMV-M desantinius laivus, kurie pakeis senstantį kariuomenės LCM-8. Išskirtinis jų pasiūlymo bruožas yra galimybė gabenti HIMARS raketų paleidimo sistemą.

 

Kaip pažymima leidinyje, Australijos gynybos ministerija nupirks 20 HIMARS įrenginių už 385 mln. USD. UGL yra viena iš pirmaujančių paslaugų ir gamybos įmonių šalyje. Teigiama, kad jie turi didelę sudėtingų inžinerinių projektų įgyvendinimo patirtį, o po jų sparnu dirba daugiau nei 6700 žmonių.

„Military“ priduria, kad Australija rengia konkursą pakeisti amfibinį puolimo laivą LCM-8, kuris buvo sukurtas Vietnamo karo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)

Komentarai ()