„Mes to nesitikėjome“: Rusijos propaganda atskleidė paslaptį, kaip juos šokiruoja Ukrainos armija (Video)  ()

Prokremliškas politologas Sergejus Markovas pripažįsta, kad Rusijos kariuomenė nebuvo pasiruošusi karui su Ukraina, tačiau ataka vis tiek įvyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ideologas Sergejus Markovas ieško priežasčių pateisinti Rusijos pajėgų pralaimėjimą Ukrainoje. Siekdami kaip nors paaiškinti visuomenei, kodėl po metų karo Maskva negali pasigirti sėkme, Kremliui artimi aktyvistai, politologai ir kiti veikėjai ėmė galvoti pateisinimus. Įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“:

„Ne Rusijos kariuomenė pasirodė silpna, o Ukrainos kariuomenė pasirodė labai labai stipri. Ukrainos kariuomenė yra unikalus Rusijos kario, fašisto karininko ir amerikiečių generolo junginys“, – kalbėjo prokremliškas politologas Markovas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6037 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Jis tikina, kad Rusija ruošėsi dviejų tipų karams, tačiau atsidūrė trečiame. „Ruošėmės branduoliniam karui su JAV, kad jis neįvyktų... Antrasis karas, kuriam jie ruošėsi, su Barmalėjaus tipo Sirijos kovotojais, afganais. Tačiau įvyko trečio tipo karas. Šito visai nesitikėjome. Specialioji operacija mums iš tikrųjų žlugo“, – sako politologas.

 

Markovas pripažįsta, kad Kremlius tikėjosi nuslopinti Ukrainos oro gynybą, kad ore galėtų dominuoti įsibrovėlių lėktuvai, tačiau ši plano dalis taip pat žlugo. Tačiau Rusijos lėktuvai nerizikuoja skristi virš Ukrainos. Paprastai jie atskrenda iki sienos, paleidžia raketas ir greitai bėga gilyn į Rusiją, kad nebūtų numušti. Panaši situacija ir su artilerija: kai tik rusai pradeda veržtis, jie iškart patenka į stiprų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymą.

Taigi Rusija neturėjo pajėgų, kurios galėtų tinkamai pasipriešinti Ukrainos kariuomenei.

(55)
(7)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: