[Žinios trumpai] Pirmą kartą Putinas pasiuntė laivus su taktiniais branduoliniais ginklais: kas vyksta?  (1)

Pirmą kartą nuo Šaltojo karo pabaigos Maskva į jūrą paleido laivus su branduolinėmis galvutėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą nuo Šaltojo karo pabaigos Rusijos laivai su branduoliniais ginklais išplaukė į jūrą, tai patvirtino Norvegijos žvalgyba. Yra ir teigiama šios istorijos pusė.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašė žurnalistas ir „Newsader“ vyriausiasis redaktorius Aleksandras Kušnaras. Dar vieną Kremliaus branduolinių galvučių barškėjimą jis pavadino „gera žinia“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5931 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Tai reiškia, kad Rusijos Federacijai sekasi labai blogai, o Kremlius tai puikiai žino“, – rašė žurnalistas. Tuo pačiu metu, anot jo, Kremlius vis dar nesuvokia, kad Vakarai nustojo bijoti branduolinio blefo. To įrodymas – Vašingtono planai paskelbti apie naują 10 mlrd. USD pagalbos Ukrainai paketą.

 
 

 

„Jei reikės, visi jie (Rusijos karo laivai – red.) bus sunaikinti per valandą. Amerika, skirtingai nei rusai, turi ne tik tylesnius povandeninius laivus, bet ir galingesnius povandeniniams laivams naikinti skirtus pabūklus. Rusijos Federacijoje apskritai nėra simetrinės galimybės sunaikinti Vakarų povandeninius laivus“, – teigė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(5)
(91)

Komentarai (1)