[ŽT] Mirtinai išsigandę okupantai šoko iš važiuojančio šarvuočio ir bėgo į visas puses: nufilmuotas rusų košmaras (Video)  ()

„Įsibrovėliams iš Rusijos Federacijos nėra taip paprasta pasislėpti nuo Ukrainos drono, kad ir į kokią skylę jie bandytų įlįsti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariškiai bepiločiu orlaiviu sekė Rusijos pėstininkų kovos mašiną, o po to iš viršaus numetė karštą „dovaną“, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“, remdamasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 59-ąja atskira motorizuotąja pėstininkų brigada.

Šio konkretaus Ukrainos dalinio kovotojai, bendradarbiaudami su kitais bendražygiais, sugebėjo greitai aptikti įsibrovėlių įrangą ir sėkmingai ją sunaikinti.

Vaizdo įraše matyti, kaip rusų okupantai iššoka dar iš važiuojančio apgadinto šarvuočio ir bėga į visas puses. Ukrainiečiai „mobikus“ iš „antrosios pasaulio armijos“ palygino su vabzdžiais parazitais, nes iš aukštai jie tikrai į juos panašūs.

„Įsibrovėliams iš Rusijos Federacijos nėra taip paprasta pasislėpti nuo Ukrainos drono, kad ir į kokią skylę jie bandytų įlįsti“, – vaizdo įrašą komentuoja „Telegram“ kanalo autoriai.

 

Sprendžiant iš kraštovaizdžio, šaudoma buvo per kautynes ​​Donbase – būtent šis Rusijos ir Ukrainos karo fronto sektorius dabar yra karščiausias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: