Maskvos Raudonojoje aikštėje – netikėtas tankų desantas  (7)

Šeštadienio vakarą Maskvos Raudonojoje aikštėje – tankai ir šarvuočiai. Apie tai rašo kai kurie Rusijos naujienų portalai, apie tai savo puslapyje pranešė ir buvęs Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Broliukai, gandai pasitvirtino! Tankai ir šarvuočiai, jau Raudonojoje aikštėje“, – šeštadienio vakarą socialiniame tinklalapyje vk.com rašė jis.

Pranešama, kad tankai yra slepiami už sunkvežimių, stovinčių Raudonojoje aikštėje. Tuo metu šarvuočių kariai net neslepia.

Maskviečiams pavyko nufotografuoti karinę techniką, tai skelbia kai kurie Ukrainos portalai. Tiesa, Rusijos žiniasklaida apie tai nieko nepraneša.

Neoficialiai užsimenama, kad karinė technika prie Kremliaus suvežta ruošiantis minėti Krymo prijungimo prie Rusijos metines.

Penktadienį vakare Maskvoje buvo pastebėta sunkvežimių vilkstinė, judanti link Kremliaus. Žiniasklaida skelbia, kad vilkstinė stebėtinai panaši į Rusijos į Donbasą siunčiamus „humanitarinės pagalbos“ konvojus.

Kaip skelbia „Unian“, internautai tokių sunkvežimių judėjimą link prezidento V. Putino rezidencijos fiksavo visą penktadienio naktį.

Nuotraukas galima pamatyti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(19)
(32)
(-13)

Komentarai (7)