Fantastiškai pinga padidinto atsparumo telefonai: „Corning Gorilla Glass 3“ ekranas, metalinis korpusas, 4G modulis ir visa tai vos už 100 eurų (Video)  (1)

Išmanusis telefonas, turintis sustiprintą, išoriniams smūgiams atsparesnį ekraną daugelio pirkėjų akyse iš karto tapo patrauklesne preke. Nereikia stebėtis, kad „Corning Gorilla Glass“ stiklo integracija padidino jį turinčių telefonų galutinę kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu sustiprintas ekranas dar netapo kiekvieno telefono palydovu, tačiau akivaizdu, kad už šį elementą nebeprašoma didelės „premium“ sumos. Bent kalbant apie kiniškos kilmės telefonus.

Kone vienu pigiausių „Corning Gorilla Glass 3“ turinčiu ir 4G tinklą palaikančiu telefonu tampa „Ulefone Metal 4G“. Vos 100 eurų kainuojantis įrenginys turi 5″ sustiprintą ekraną, tačiau toks pasirinkimas privertė ieškoti kompromiso – sumažinti rezoliuciją iki 1280 x 720 taškų.

Telefone integruotas ne naujausias „MediaTek MTK6753“ SoC lustas, kurį sudaro aštuonių branduolių, 1,3 GHz dažnį galintis pasiekti „Cortex A53“ procesorius ir „Mali T720“ grafikos posistemis. Pavadinimas išduoda, kad atsparumą smūgiams bus įgyjęs ne tik ekranas, bet ir korpusas – „Ulefone“ „aprengė“ savo produktą metalu, bendram svoriui siekiant 155 gramus.

Sklandžiam operacijų įgyvendinimui integruota 3 GB operatyvios atminties, vartotojui leidžiant disponuoti 16 GB vidine atmintimi. Telefonas naudoja „Android 6.0“ operacinę sistemą ir palaiko tokias funkcijas, kaip atrakinimas, pasitelkiant pirštų antspaudus, bei programėlės aktyvacija, nupiešiant užrakintame ekrane tam tikrą gestą.

Gamintojas suteikė 3050 mAh bateriją, galimybę panaudoti išorinę laikmeną (iki 128 GB) ir pasirinkti vieną iš kamerų: priekinę 5.0 MP (SW 8.0) arba galinę 8.0 MP (SW 13.0).

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)