[Žinios trumpai] Elonas Muskas aktyvuoja „Starlink“ palydovus virš Ukrainos – šalyje atsiras nepanaikinamas internetas  (5)

„Starlink“ palydovai galės užtikrinti Ukrainai interneto ryšį, jei šalies interneto infrastruktūra bus pažeista dėl Rusijos atakų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-27 [Žinios trumpai] Elonas Muskas aktyvuoja „Starlink“ palydovus virš Ukrainos – šalyje atsiras nepanaikinamas internetas  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SpaceX“ įkūrėjas Elonas Muskas suaktyvino savo komercinį interneto tinklą „Starlink“ Ukrainoje ir „pakels daugiau terminalų“, sakė milijardierius.

Musko žingsnis buvo atsakas į Ukrainos pirmojo ministro pirmininko pavaduotojo ir skaitmeninės transformacijos ministro Mykhailo Fiodorovo, kuris šeštadienį kreipėsi pagalbos, prašymą, Ukrainai atremiant Rusijos pajėgų invaziją ir besitęsiant kibernetinėms atakoms.

„Kol jūs bandote kolonizuoti Marsą, Rusija bando okupuoti Ukrainą! Kol jūsų raketos sėkmingai nusileidžia ant Žemės iš kosmoso, Rusijos raketos puola Ukrainos civilius gyventojus! Prašome jūsų atsiųsti į Ukrainą „Starlink“ stočių“, – M. Fiodorovas „Twitter“ kreipėsi į E. Muską ir kartu paragino milijardierių savo ruožtu „kreiptis į sveiko proto rusus“, kad šie priešintųsi savo vyriausybės pradėtai invazijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai (5)