[Žinios trumpai] Rusijos sociologas pateikė prognozes, kada liausis V. Putino agresija prieš Ukrainą ir kodėl derybos tėra farsas  (2)

Rusijos Federacijos prezidentui Ukrainos užkariavimas yra fiksuota idėja, pažymėjo ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino agresija prieš Ukrainą nutrūks tik tuomet, kai Ukrainos teritorijoje bus nugalėti visi Rusijos kariai.

Visi tarpiniai variantai ilgainiui sukels naują karinį paaštrėjimą, savo „Facebook“ puslapyje rašė rusų sociologas Igoris Eidmanas.

„Putino agresija sustos tik tada, kai... Rusijos kariai bus nugalėti ir paniškai bėgs iš Ukrainos...“, – mano ekspertas.

A.Eidmanas pabrėžė, kad dabartiniam Rusijos vadovui Ukrainos valstybės užkariavimas yra fiksuota idėja, ir jis jos neatsisakys tol, kol bus valdžioje.

„Dabar jau prasidėjo informacijos nutekėjimai, kad neva Rusijos ir Ukrainos derybos yra arti sėkmės, o Putinas, esant tam tikroms sąlygoms, neva yra pasirengęs išvesti invazinius karius. Kaip sakė vienas klasikas, netikiu...“ – pridūrė sociologas.

 

Jo nuomone, toks informacijos „nutekėjimas“ buvo atliktas tam, kad Kremlius gautų daugiau laiko ir sustiprintų savo pozicijas.

Ekspertas mano, kad derybos su Ukraina yra taktinis triukas, kuriuo siekiama sužlugdyti ginklų tiekimą Kijevui, nes „taika ateis“, kam jums ginklai.

„...Manau, kad neatsitiktinai Putino delegacija yra labai žemo lygio, visada bus lengva atsisakyti jų pažadų...“, – savo nuomone dalijosi sociologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: