[Žinios trumpai] „Anonymous“ skelbia, kad įsilaužė į Kremliaus vaizdo stebėjimo sistemas ir mato viską, kas ten darosi: Peskovas teigia, kad tai neįmanoma (Video)  ()

Į įvairių Rusijos vyriausybinių ir nevyriausybinių organizacijų tinklalapius ir kompiuterius anksčiau įsilaužusi programišių grupė „Anonymous“ pranešė, kad gavo prieigą prie Kremliaus vaizdo stebėjimo sistemų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-08 [Žinios trumpai] „Anonymous“ skelbia, kad įsilaužė į Kremliaus vaizdo stebėjimo sistemas ir mato viską, kas ten darosi: Peskovas teigia, kad tai neįmanoma (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai feisbuke praneša Kovos su dezinformacija centras, informuoja Censor.NET.

„Anonymous vardu veikiantis „Thblckrbbtworld“ gavo prieigą prie Kremliaus vaizdo stebėjimo sistemos. Mes nesustosime, kol neatskleisime visų jūsų paslapčių. Jūs negalite mūsų sustabdyti. Dabar esame pilyje, Kremliuje“, – sakoma pranešime.

Putino atstovas spaudai Peskovas neigė galimybę nulaužti Kremliaus vaizdo stebėjimo sistemą, manydamas, kad ji „uždara“.

 

„Tačiau šiame straipsnyje teigiama, kad Kremliaus vaizdo stebėjimo sistema yra prijungta prie interneto, todėl turi nuotolinę prieigą. Matyt, Peskovas nenori, kad kas nors pamatytų jo viršininko nebuvimą darbo vietoje“, – teigiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()