[Žinios trumpai] „Tai oficialus pareiškimas. Beveik visoje Donecko, Luhansko ir Charkovo sričių fronto linijoje okupantai bandė prasiveržti pro mūsų gynybą“  ()

Nacionalinio saugumo ir gynybos taryba patvirtino naujo Rusijos puolimo Rytų Ukrainoje etapo pradžią.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-19 [Žinios trumpai] „Tai oficialus pareiškimas. Beveik visoje Donecko, Luhansko ir Charkovo sričių fronto linijoje okupantai bandė prasiveržti pro mūsų gynybą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos įsibrovėliai pradėjo naują savo puolimo Rytų Ukrainoje etapą, sakė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

„Tai oficialus pareiškimas. Vakarykštės dienos rytą beveik visoje Donecko, Luhansko ir Charkovo sričių fronto linijoje įsibrovėliai bandė prasiveržti pro mūsų gynybą. Laimei, mūsų kariškiai laikosi, jie [okupantai] praėjo tik du miestus. Tai Kremina ir dar vienas mažas miestelis. Kovos tęsiasi, savo teritorijų neperduodame, o bandymas pradėti aktyvųjį etapą prasidėjo vakar ryte“, – sakė Danilovas.

Anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pareiškė, kad Donbase užfiksuoti Rusijos puolimo operacijos pradžios ženklai. Pagrindinės Rusijos Federacijos pastangos yra sutelktos į visišką Donecko ir Luhansko sričių teritorijos kontrolę bei anksčiau okupuotos teritorijos išlaikymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: