[Žinios trumpai] Arestovičius paaiškino, kodėl propagandistas Solovjovas atvyko į Mariupolį – tai labai geras požymis (Foto)  ()

Arestovičius pakomentavo propagandisto Solovjovo atvykimą į Mariupolį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Ukrainos prezidento patarėjo, tokiu būdu Rusija bando sukurti pergalės iliuziją ir ją „parduoti“ Rusijos Federacijos žmonėms.

Oleksijus Arestovičius tai paskelbė FEYGIN LIVE programos eteryje.

„Štai kaip veikia propaganda: Rusijos piliečiai tikrai neskiria, kur yra „Azovstal“, ir kur yra „Iljičius“ (kita plieno gamykla, esanti Mariupolyje, – Red.). Jie mato, kad Ukrainos kariai priešinasi kažkokioje gamykloje. Čia jie rodo Solovjovą kažkokioje ten gamykloje. Žmonės galvoja: „Oho, tai turėjo pasibaigti. Jie turėjo laimėti“. Sukuriama iliuzija, kad jie laimėjo. Tai reiškia, kad jie pradėjo parduoti pergalę. Tai gerai“, – sako Arestovičius.

Solovjovo atvykimas į Mariupolį

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas paskelbė nuotrauką, kurioje jis stovi prie įėjimo į „Iljičiaus“ gamyklą Mariupolyje kartu su vadinamosios „DPR“ lyderiu Denisu Pušilinu.

 

Šiuo metu Mariupolyje Rusijos kariuomenė žiauriai apšaudo „Azovstal“ gamyklos teritoriją, kur nuo bombardavimo prieglaudose slepiasi civiliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: