[Žinios trumpai] Okupuotame Melitopolyje kilo mūšis: Ukrainos „partizanai“ susprogdino šarvuotą traukinį, atakuotas įsibrovėlių „valdžios“ pastatas (Video)  ()

Gegužės 18-osios rytą, anot vietos žiniasklaidos pranešimų, okupuotoje Zaporožės srityje, Melitopolyje nugriaudėjo sprogimas. Jis buvo girdimas beveik visuose miesto rajonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „RIA Melitopol“ svetainė, prie okupantų komendatūros sprogo granata, po kurios prasidėjo susišaudymas Šmidto gatvės rajone.

Leidinio žurnalistų teigimu, likus valandai iki įvykio, įsibrovėlių komendantūros pastatas buvo aptvertas, į jį esą buvo tikimasi atvykstant kokio nors aukšto rango svečio.

„Tikriausiai mieste vėl veikė Ukrainos sabotažo grupė“, – rašo „RIA Melitopol“.

Vėliau leidinys patikslino, kad, anot jo žurnalistų, Melitopolyje partizanai susprogdino šarvuotą rusų įsibrovėlių traukinį, apgadindami geležinkelio bėgius ir įrangą. Nurodomas likviduotų įsibrovėlių skaičius.

Daugiau apie tai informacijos „Telegram“ kanale pateikė Zaporožės krašto gynybos štabas.

„Preliminariais duomenimis, prie mėsos kombinato Melitopolyje buvo įvykdytas nuotolinis šarvuoto rusų okupantų traukinio susprogdinimas. Traukinį sudarė 10 vagonų, sprogdinimas buvo atliktas po vagonu su okupantais", – rašoma pranešime.

 

Pažymima, kad per sprogimą buvo apgadinti du geležinkelio bėgiai. Buvo sustabdytas šarvuotasis traukinys ir jį tempęs lokomotyvas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()