[Žinios trumpai] Rusai puolė su koviniais „Alligator“ sraigtasparniais: ukrainiečiai iškart pavertė metalo laužu (Video)  ()

93-iosios brigados artileristai numušė Rusijos sraigtasparnį „Alligator“. Jis buvo numuštas nešiojamosios oro gynybos sistemos „Igla“ pagalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

93-iosios brigados „Kholodny Yar“ ukrainiečių šauliai parodė, kaip numušė rusų sraigtasparnį Ka-52, dar žinomą, kaip „Aligatorius“.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas 93-iosios atskiros mechanizuotosios brigados „Kholodny Yar“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“. Jame galima pamatyti priešlėktuvinės raketos artilerijos divizijos mobiliosios ugnies grupės veikimo fragmentą.

Pirmadienį, gegužės 30 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pranešė, kad prie Iziumo rusų įsibrovėliai laiko pasiruošę sraigtasparnių Ka-52 eskadrilę. Jau kitą dieną ji šiek tiek praretėjo.

Pasak brigados kario Ivano, priešo sraigtasparniai nuolat dirbo Ukrainos pozicijose Iziumo kryptimi.

„Jie mėtė nevaldomas orlaivių raketas. Šiandien vėl išskrido du sraigtasparniai. Vienas iš jų buvo numuštas nešiojamosios oro gynybos sistemos „Igla“ pagalba“, – sakė jis.

 

Anksčiau Ukrainos artileristai iš 93-iosios brigados „Kholodny Yra“ pademonstravo, kaip su kovos mašina BM-21 naikinami rusų okupantai, jų technika ir pozicijos.

Kaip pranešė UNIAN, anksčiau Ukrainos karinių oro pajėgų žvalgai sunaikino Rusijos okupantų inžinerinį dalinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()