[Žinios trumpai] „Jie įviliojo Rusijos kariuomenę į spąstus Severodonecke“: Arestovičius atskleidė gudrų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planą, rusai šoke  ()

Ukrainos kariškiai įviliojo Rusijos karius į spąstus Severodonecke. Priešas patiria nuostolių ir sulaukia sunkių kontratakų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-03 [Žinios trumpai] „Jie įviliojo Rusijos kariuomenę į spąstus Severodonecke“: Arestovičius atskleidė gudrų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planą, rusai šoke  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „Facebook“ puslapyje pasakojo prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Neseniai čia kalbėjau apie padidintus priešo – Rusijos kariuomenės – operatyvinius ir taktinius įgūdžius. Dabar klausykite. Mes įviliojome Rusijos karius į spąstus Severodonecke, apsimesdami, kad „atiduodame“ ​​miestą“, – rašė jis.

Anot Arestovičiaus, dabar Rusijos vadovybė yra šoke. Rašistai pranešė apie Severodonecko „užėmimą“, o dabar sulaukė sunkios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos, nepaisant to, kad okupantai turi pranašumą aviacijoje ir artilerijoje.

„Mūsų kariai demonstruoja neįtikėtiną drąsą, o vadai – taktinius gabumus. Vyksta labai sunkios kovos. Rusijos vadovybė dabar meta visas turimas pajėgas, kad išlaikytų (atkreipkite dėmesį, ne užimtų – išlaikytų) Severodonecką. Mūsiškiai dabar drasko priešą kaip liūtai, nepaisant jo ugnies jėgos“, – pridūrė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(210)
(1)
(209)

Komentarai ()

Susijusios žymos: