Kinijos turgelio stebuklai: buityje itin patogus LED žibintuvėlis su magnetu, iškyloms gamtoje sukurtas šviestuvas-belaidė kolonėlė ir žadintuvas su natūraliais gamtos garsais (Video)  ()

Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis šiuolaikiniais LED apšvietimo sprendimais, tai greičiausiai sutiksite, kad bene geriausia jų dairytis Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Kitaip sakant, kinai šiuo metu gali pasiūlyti ne tik itin įvairius, bet ir kiekvienam už prieinamą kainą tinkančius LED tipo aksesuarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad būtent tokių pasiūlymų šią savaitę daugiau nei pakankamai galite rasti „A World of Light Sale“ išpardavime.

LED tipo žibintuvėlis su magnetiniu ir lanksčiu teleskopinės lazdos galu

Sutikite, kad įvairūs smulkūs daiktai, atrodytų, visiškai atsitiktinai nukrenta ten, kur juos pasiekti būna labai sunku. Viskas nebūtų taip blogai, jeigu atokūs kampai būtų pakankamai gerai apšviesti. Vis dėlto svarbiausia, kad šioms problemoms spręsti kinai jau yra sugalvoję visai neblogų sprendimų.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje teleskopinę 55 centimetrų ilgio lazdą su gale įmontuotu LED tipo žibintuvėliu galite įsigyti vos už 6 eurus.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad šios teleskopinės lazdos galas yra ne tik lankstus, bet dar ir magnetinis. Pasak gamintojo, naudojant šį aksesuaro galinėje dalyje integruotą magnetą nuo žemės galėsite lengvai pakelti daiktus sveriančius beveik 1 kilogramą (2 lsb).

Jei paklausite, o kam to reikia, pažiūrėkite šį vaizdo siužetą ir viskas taps aišku:

Vakarėlio metu kaip muzikos grotuvas, palapinėje kaip apšvietimo šaltinis: universalusis „zanflare B15“

Jeigu ieškote įdomių namų apšvietimo sprendimų, kurie taip pat gali pasitarnauti kaip belaidė Bluetooth garso kolonėlė, tuomet šią savaitę būtinai privalote atkreipti dėmesį į 32 eurus kainuojantį aksesuarą „zanflare B15“. Šiuo atveju galite net neabejoti, kad „zanflare B15“ (11 x 11,5 x 20 cm) pravers ne tik namuose, bet ir, pavyzdžiui, stovyklaujant gamtoje.

Kitaip sakant, šis RGB tipo LED aprūpintas aksesuaras ypatingas tampa dėl to, nes taip pat gali pasigirti 2000 mAh talpos baterija, Micro SD kortelės jungtimi bei FM radijo imtuvu. Greičiausiai sutiksite, kad „zanflare B15“ tai ne tik namų aplinką puošiantis, bet taip pat ir itin funkcionalus aksesuaras, kuris gali praversti pačiose netikėčiausiose situacijose (vakarėlio metu kaip muzikos grotuvas, palapinėje kaip apšvietimo šaltinis ir t. t.).

Naujos kartos žadintuvas „Utorch Wake Up“: natūralūs gamtos garsai bei palaipsniui stiprėjantis apšvietimas

Jeigu ieškote naujo žadintuvo, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti 16 eurų kainuojančiu tikrai šiuolaikišku naujos kartos žadintuvu „Utorch Wake Up“.

Šis žadintuvas ypatingas tuo, nes žadinimui iš miego naudoja natūralius gamtos garsus bei palaipsniui stiprėjantį apšvietimą, kuris šiuo atveju dėl integruoto RGB tipo LED praktiškai gali būti bet kokios spalvos.

Įdomu ir tai, kad „Utorch Wake Up“ maitinimui užtikrinti pakanka įprasto telefoninio USB adapterio, tačiau čia norisi pabrėžti tai, kad šis aksesuaras taip pat turi integruotą 3600 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos esant reikalui visiškai be jokių laidų gali veikti net iki 120 valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()