Nauja gynybos sistema: žymus ufologas įsitikinęs, kad išsprendė didžiausią NSO paslaptį JK (Video)  ()

Žymus tyrėjas Simonas Hollandas įsitikinęs, kad jam pavyko įminti didžiausią NSO paslaptį Škotijoje, o gal ir už jos ribų. Jis tiki, kad išsprendė garsųjį „Kevino incidentą“, susijusį su 1990 metais Pertšyre daryta nuotrauka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai praneša „Daily Record“.

Kovo 6 d. laikraštis pranešė, kad, daugelio nuomone, geriausia NSO nuotrauka, kurią padarė jaunas Glazgo viešbučio registratūros darbuotojas, vardu Kevinas Russellas.

„Straipsnyje minimas Kevinas Russellas būtų žmogus, kuris geriausiai papasakotų apie tai, kas atsitiko, ir galėtų padėti išspręsti šią paslaptį“, – sako Simonas.

Buvęs BBC prodiuseris S. Hollandas mano, kad „British Aerospace“ (didžiausia JK gynybos kompanija, kurianti ginklų plėtrą BAE) dirbo prie naujos apsaugos nuo radarų sistemos. Jis mano, kad šio projekto metu galėtų būti sukurtas deimanto formos laivas, kurį lydėjo naikintuvai „Harrier“.

„Manau, jog daugelis žmonių sutinka, kad nuotrauka tikra. Tą dieną danguje buvo paslaptingas lėktuvas“, – sakė S. Hollandas.

Gynybos departamentas anksčiau pareiškė, kad 1990 m. rugpjūčio 4 d. Pertšyre neskrido jokie naikintuvai, apie kuriuos jis galėjo žinoti. Vyras mano, jog tai yra didžiulė užuomina, kas jie iš tikrųjų buvo.

„Sužinojau, kad vieninteliai kiti britų „Harrier“ buvo privatūs gynybos rangovo „British Aerospace“ (BAE Systems) lėktuvai. Jie naudojo naikintuvus kaip gynybos bandymų platformas, testuodami savo pažangias technologijas. Pasigilinau ir sužinojau, kad „Marconi Advanced Materials“, įsikūręs BAE būstinėje Vartone, Lankašyre, greičiausiai dirbo su pažangia slapta technologija, skirta JAV oro pajėgoms“, – sakė tyrėjas.

 

S. Hollandas sakė, kad neseniai kalbėjosi su vienu iš „British Aerospace“ slaptosios programos kūrėjų devintojo dešimtmečio pabaigoje Ronu Evansu. Vyras Simonui papasakojo apie slaptų metamedžiagų naudojimą paslėpti lėktuvams nuo radarų.

„Manau, jog yra pakankamai įvykio įrodymų. Būtų labai naudinga, jei Gynybos departamentas tiesiog išeitų ir mums viską pasakytų“, – padarė išvadą S. Hollandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(21)
(9)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: