[Žinios trumpai] Bando sulaikyti „žiurkes iš laivo“ - Rusijos avialinijoms įsakyta nustoti pardavinėti bilietus 18–65 metų vyrams  ()

Rusijos oro linijos nustojo pardavinėti bilietus Rusijos vyrams nuo 18 iki 65 metų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-23 [Žinios trumpai] Bando sulaikyti „žiurkes iš laivo“ - Rusijos avialinijoms įsakyta nustoti pardavinėti bilietus 18–65 metų vyrams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausia Rusijos oro linijų bendrovė „Aeroflot“ neparduoda bilietų 18–65 metų vyrams.

Beveik visi skrydžiai iš Rusijos buvo užsakyti po to, kai prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad šalis mobilizuos rezervistus kovai Ukrainoje. Tiesioginiai skrydžiai į netoliese esančius Armėnijos, Sakartvelo, Azerbaidžano ir Kazachstano miestus, trečiadienį buvo išparduoti, rodo populiari svetainė Rusijoje „Aviasales“. „Turkish Airlines“ savo svetainėje pranešė, kad visi skrydžiai į Stambulą yra užsakyti iki šeštadienio. 

Kelios naujienų agentūros ir žurnalistai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad Rusijos oro linijos nustojo pardavinėti bilietus Rusijos vyrams nuo 18 iki 65 metų, baimindamosis, kad gali būti įvesta karo padėtis.

 

Svetainė „Fortūna“ pranešė, kad išvykti iš šalies bus leista tik tiems jauniems vyrams, kurie turi Rusijos gynybos ministerijos leidimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()