[Žinios trumpai] Skelbiamas įspūdingas video, kas nutiko rusų kolonai, kuri bandė pabėgti iš Limano (Video)  ()

Dalis priešo karių pabėgo, dalis pasidavė, dalis buvo likviduota.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-05 [Žinios trumpai] Skelbiamas įspūdingas video, kas nutiko rusų kolonai, kuri bandė pabėgti iš Limano (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 2 dieną Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paskelbė, kad Limanas buvo visiškai išvalytas nuo priešo.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų grupės atstovas Sergejus Čerevatijus sakė, kad dalis priešo karių pabėgo, dalis pasidavė, o dalis buvo likviduota. Dieną prieš tai „The Guardian“ žurnalistai paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų filmuotą medžiagą  apie vieną koloną, kuri bandė palikti apsuptą Limaną.

Šaltinis praneša, kad kolona bandė palikti Limaną link Kreminos. Vaizdo įraše matomi artilerijos sunaikinti automobiliai, kurių yra mažiausiai 8 vienetai, išsibarstę daiktai ir rusų karių lavonai. Tikslus likviduotų įsibrovėlių skaičius paniškai traukiantis iš Limano nežinomas. Apsuptame mieste buvo iki 5,5 tūkst. rusų karių.

 

Luhansko OVA vadovas Serhijus Gaidai sakė, kad dalis įsibrovėlių pabėgo iš Limano į miestą Ščastiją. Anot jo, kolonoje buvo ir civilinės, ir karinės transporto priemonės. Iš viso, iš 2-ojo „LLR“ armijos korpuso, pavyko pabėgti maždaug 200 įsibrovėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: